Preț șocant pentru două băuturi la un restaurant din Mykonos: "Escrocherie totală!”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Preț șocant pentru două băuturi la un restaurant din Mykonos: "Escrocherie totală!” / Foto: Unsplash
Preț șocant pentru două băuturi la un restaurant din Mykonos: "Escrocherie totală!” / Foto: Unsplash

Un cuplu a criticat un restaurant notoriu din Mykonos, Grecia, ca fiind o "escrocherie totală", după ce s-au întors acasă din vacanță și au constatat că au fost taxați cu £688 pentru două băuturi.

Mulți clienți s-au plâns de DK Oyster din stațiunea grecească Kykonos din cauza prețurilor ridicate pentru mese și băuturi, oamenii rămânând supărați după ce au afirmat că au fost înșelați.

Și printre o listă lungă de plângeri pe Tripadvisor, un cuplu, din Statele Unite, a spus "evitați cu orice preț" în titlul său înainte de a continua să pretindă că au fost forțați să plătească 812 euro, după ce au comandat două băuturi despre care au spus că li s-a spus că ar costa 51 de euro fiecare.

 

Cei doi au fost taxați mult mai mult decât scria în meniu

 

Aceștia au declarat că au aflat că au fost taxați cu mult mai mult doar atunci când au primit extrasul de cont al cardului de credit, după ce s-au întors acasă.

"Escrocherie totală! Asigurați-vă că obțineți o chitanță înainte de a pleca și verificați cardul de credit, deoarece ei suprataxează. Am comandat 2 băuturi care am văzut după aceea că au fost 51 de euro fiecare. Dacă acest lucru nu a fost destul de nebun ne-am întors în Statele Unite și am văzut că am fost taxați cu 812 euro pe contul nostru. PENTRU 2 BĂUTURI!!! Feriți-vă și evitați acest loc!!!”, spun aceștia conform Mirror.

Managerul DK Oyster, Dimitrios Kalamaras, a răspuns spunând că prețurile sunt afișate și a cerut ca cuplul "să reconsidere unele dintre expresiile dure folosite și acuzațiile".

Acesta afirmă: "Șezlongurile noastre vin cu consum minim, așa că îi încurajăm pe toți vizitatorii să verifice meniurile, înainte de a-și face comenzile. Aș dori să menționez că meniurile noastre sunt afișate pe tablouri negre lângă intrare, indicând prețurile mâncărurilor și băuturilor, pentru a ne informa oaspeții".

El a continuat în răspunsul său pe TripAdvisor: "Dacă doriți, vă putem oferi oricând informații suplimentare despre comanda dvs. Vă rog frumos să reconsiderați unele dintre expresiile dure folosite și acuzațiile, deoarece ne străduim să oferim o experiență pozitivă tuturor oaspeților noștri și nu există nicio intenție din partea noastră de a vă strica experiența."

 

Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru

 

Oscar Maldonado și prietenul său au zburat în Grecia din Honduras pentru o vacanță la soare anul trecut și s-au plâns că au fost taxați cu 600 de euro la restaurant. Cei doi au comandat două smoothie-uri și paste cu homar fără să vadă meniul. Când a sosit nota de plată, aceasta arăta 400 de euro, iar când s-au dus să plătească, a sărit la 600 de euro, deoarece smoothie-urile costau 60 de euro fiecare.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a declarat anterior pentru Mirror: "Am fost tentat să sun la poliție, dar nu am vrut să fac probleme.”

"L-am întrebat cum calculează asta. A început să repete 'taxa de serviciu'. Am plătit și am plecat. Am fost nervos pentru restul zilei și aproape mi-a ruinat vacanța. Nu m-aș mai duce niciodată acolo. Nu l-aș recomanda niciodată. Chiar nu mă așteptam la asta. Trăiesc dintr-un salariu hondurian, așa că să merg în Europa este deosebit de greu. A fost o călătorie de cuplu. A fost foarte frustrant. Nu mă pot gândi la Mykonos fără să mă transport înapoi la acest moment.”, spune el.

„Au fost foarte foarte drăguți și serviciul a fost foarte bun, au făcut conversație cu noi. Am comandat băuturi nealcoolice. Doar niște smoothie-uri. Nu am întrebat de preț, apoi au adus meniul. A fost înșelător să spun cel puțin. Prietenul meu a avut paste cu homar. Ne-au adus cel mai mare homar, dar cu întreaga parte a unui homar. A fost o bucată mare. M-am gândit că ar putea costa mult, dar nu m-am gândit niciodată atât de mult.", mai povestește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel