Primele declarații ale pacientei doctoriței ucise din Brăila: „M-am uitat pe geam în cabinet, dar nu se vedea nimic, erau draperiile trase”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Primele declarații ale pacientei doctoriței ucise din Brăila: „M-am uitat pe geam în cabinet, dar nu se vedea nimic, erau draperiile trase”
Primele declarații ale pacientei doctoriței ucise din Brăila: „M-am uitat pe geam în cabinet, dar nu se vedea nimic, erau draperiile trase”

Uciderea doctoriței stomatolog din Brăila, care a avut loc recent în propriul cabinet, a șocat întreaga țară. Deși autoritățile au un suspect principal, pe măsură ce ancheta progresează, noi informații ies la iveală, complicând și mai mult cazul. Iată declarația pacientei care ar fi ajuns la scurt timp după ce a avut loc crima.

Una dintre cele mai recente și importante mărturii vine din partea unei paciente care ar fi avut programare imediat după ce ar fi avut loc crima.

„Eu, în ziua aia, am avut programare la ora 5 după-masă. Întotdeauna, cam așa, ajungeam cu 10 minute înainte. Am încercat ușa, era închisă. Am crezut că nu apăs bine, am mai încercat-o o dată. Am pus mâna pe telefon, am sunat-o, ea avea telefonul închis. Am mai încercat să o mai sun o dată, am crezut că n-am eu semnal sau ceva, tot așa, îmi spunea că are telefonul închis," a declarat pacienta pentru Antena 3 CNN.

Citește și: Rudele individului care a ucis-o pe doctorița Marina Gavril au făcut scandal la parchet. Au intervenit jandarmii

 

Pacienta a încercat să se uite pe geam după doctoriță, dar jaluzelele erau trase strategic

 

Pacienta a continuat să explice cum a așteptat timp de aproape 20 de minute, încercând în repetate rânduri să ia legătura cu doctorița.

„Am mai așteptat, am zis că s-a dus pe undeva să mănânce, că a avut pauză femeia, că vine de acasă, că știam că stă prin zonă. Am stat în intersecție, nimic. M-am dus spre o scară fix de lângă cabinet ca să stau la umbră și am stat acolo până la vreo 5:10, ceva de genul. M-am uitat cât e ceasul, am zis ok, poate a venit, m-am mai dus o dată, am mai încercat ușa de două trei ori, nimic."

Îngrijorată, pacienta a încercat și alte metode de contact. „Am mai sunat-o o dată, tot așa telefonul închis. I-am dat mesaj să văd dacă pleacă mesajul, să văd dacă e ceva cu semnalul meu. Nu pleca mesajul pe Whatsapp. M-am uitat pe geam să văd dacă văd ceva. M-am uitat și în camera aia de așteptare unde așteptăm noi. M-am uitat și în cameră, în cabinetul propriu-zis, nu era nimic, nu se vedea absolut nimic, erau draperiile trase. Am crezut că poate s-a întâmplat ceva cu mama sa, că știam că o are bolnavă, bătrână sau ceva de genul. Și că a plecat în grabă femeia. Și asta a fost. Deci am ajuns la 5 fără 10  și am plecat pe la 5:15, eu atât am așteptat acolo. "

Poliția continuă să adune dovezi și să interogheze martori, în speranța de a rezolva cât mai rapid acest caz terifiant care a zguduit comunitatea din Brăila și întreaga țară. Anchetatorii fac apel la oricine deține informații relevante să se prezinte pentru a contribui la elucidarea acestei tragedii.

Citește și: Detalii cutremurătoare din ancheta uciderii dentistei din Brăila: Suspectul s-a întors în cabinet imediat după comiterea faptei

 

Declarația mamei principalului suspect în cazul crimei din Brăila

 

În această dimineață, au avut loc percheziții la domiciliul principalului suspect. Mama acestuia, Lămâia, a vorbit cu jurnaliștii, afirmând că autoritățile nu au găsit nimic incriminator în locuința fiului ei.

Cu toate acestea, din casa părinților suspectului, polițiștii au confiscat un cuțit cu lama de 17 cm.

Lămâia a subliniat că fiul ei i-a garantat că autoritățile nu au descoperit nicio dovadă împotriva lui și este convinsă că el nu a comis crima.

"Băiatul meu nu a făcut așa ceva. Posibil să fie ceva mână criminală, nu e băiatul meu. Dacă era el, îi găseau ceva," a declarat Lămâia la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel