Primele declarații oferite de Kamala Harris, după retragerea lui Joe Biden: „Sunt martor că în fiecare zi președintele nostru luptă pentru poporul american”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Primele declarații oferite de Kamala Harris, după retragerea lui Joe Biden: „Sunt martor că în fiecare zi președintele nostru luptă pentru poporul american”
Primele declarații oferite de Kamala Harris, după retragerea lui Joe Biden: „Sunt martor că în fiecare zi președintele nostru luptă pentru poporul american”

Kamala Harris a susținut luni, 22 iulie, primele declarații publice, după retragerea lui Joe Biden din campania electorală și anunțul acestuia de a o susține pe ea drept candidatul democraților la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Într-o declarație publică emoționantă, vicepreședinta Kamala Harris a felicitat studenții sportivi și a adus un elogiu președintelui Joe Biden, care se recuperează după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

„Vreau să încep prin a vă felicita pe toți pentru sezonul vostru de succes. Există peste 500 de studenți sportivi în peste 1000 de instituții NCAA din întreaga țară. Multe dintre aceste echipe și studenți sportivi au început sezonul cu scopul de a câștiga un campionat național. Toți ați făcut asta. Ești cel mai bun din sportul tău. Ai trecut linia de sosire. Veți fi pentru totdeauna campioni NCAA. Felicitări," a declarat Kamala Harris.

 

„Moștenirea lui Joe Biden din ultimii trei ani este de neegalat în istoria modernă”

 

Vicepreședinta a profitat de ocazie pentru a vorbi despre starea de sănătate a președintelui Joe Biden, care se află la casa sa din Rehoboth Beach, Delaware, pentru a se recupera. Harris a subliniat realizările remarcabile ale președintelui, considerându-le „de neegalat în istoria modernă“.

„Președintele nostru, Joe Biden, a vrut să fie astăzi aici. Se simte mult mai bine și am câteva cuvinte despre președintele nostru. Moștenirea lui Joe Biden din ultimii trei ani este de neegalat în istoria modernă”, a spus Harris, stârnind aplauzele mulțimii.

Ea a continuat prin a evidenția impactul semnificativ al președintelui Biden într-un singur mandat, afirmând că a depășit deja moștenirea multor președinți cu două mandate. Harris a adăugat o notă personală, amintindu-și de întâlnirile cu Beau Biden, fiul președintelui, care îi povestea despre tatăl său.

„Calitățile pe care Beau le venera la tatăl său sunt aceleași calități pe care le-am văzut în fiecare zi la președintele nostru, onestitatea, integritatea, angajamentul față de credință și familie, inima sa mare și dragostea sa profundă față de țara noastră. Sunt un martor de primă mână al faptului că în fiecare zi președintele nostru, Joe Biden, luptă pentru poporul american și îi suntem profund, profund recunoscători pentru serviciile sale aduse națiunii noastre“, a mai spus Harris.

Declarațiile vicepreședintei Kamala Harris vin într-un moment crucial, subliniind atât realizările sportive ale studenților, cât și moștenirea politică a președintelui Joe Biden.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel