Procurorul din cazul Alexandrei, AUDIAT la Parchetul General

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
sursa: Digi24
sursa: Digi24

Procurorul Cristian Popescu, cel care s-a ocupat de dosarul privind dispariția Alexandrei, este audiat, luni, de procurorii de la Secția Îndrumare și Control din cadrul Parchetului General.

Surse judiciare au precizat că procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul dispariției Alexandrei, este audiat, luni, de către Secția Îndrumare și Control din cadrul Parchetului General.

În privința modului în care a acționat procurorul, și Inspecția Judiciară a început o verificare pentru a afla dacă acesta a respectat toate procedurile atunci când a intervenit.

Procurorul general Bogdan Licu a dispus, încă de vineri, efectuarea de verificări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, pentru a fi analizat modul în care procurorii din structură au supravegheat cercetarea în cazul fetei din Olt.

Chestorul Ioan Buda, șeful Poliției Române, a declarat, vineri seara, la Caracal, întrebat de ce nu au intervenit polițiștii imediat ce au avut informații că Alexandra este în casa lui Gheorghe Dincă, spunând că acest lucru s-a dorit, dar procurorul nu a permis intervenția Poliției decât la ora 6, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel