PSD a evacuat presa de la audierea lui Carmen Dan

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

PSD a decis să evacueze presa din sala de ședințe a Comisiei de Apărare, acolo unde avea loc audierea ministrului Carmen Dan, ca urmare a violențelor din data de 10 august.

Decizia a fost luată de Dorel Căprar, președintele PSD al Comisiei de Apărare. El a susținut că în cadrul comisiei ar urma să fie prezentate fapte clasificate și doar acele persoane care dețin certificat ORNISS vor avea voie să asiste în continuare. 

"Rog ca presa să iasă din sală. Nu puteți asista la ședință în continuare. Vă rog ca toți cei care nu aveți certificat ORNISS, să părăsiți sala," a spus Dorel Căprar, președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților.

Decizia a stârnit un imens val de nemulțumiri în rândul opoziției. Printre cei care s-au opus au fost Robert Turcescu și Ovidiu Raețchi.

"Vă rog să continuați dezbaterea transparentă pentru că oamenii au dreptul să afle ce s-a întâmplat în Piața Victoriei în data de 10 august," a spus Robert Turcescu.

"Presa va părăsi sala. Luăm o pauză de cinci minute, după care vom continua ședința," a continuat Dorel Căprar. 

La un moment dat s-a propus chiar posibilitatea de a vota ca presa să rămână la ședință pentru a transmite informațiile, urmând să se continue pe informații neclasificate. Propunerea nu a fost supusă la vot. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel