Din ce în ce mai mulți copii preferă să mânânce produse de fastfood, care sunt foarte nesănătoase pentru ei. Însă, chiar tu le poți prepara acasă vestitul pui crispy bites, simplu și rapid. În plus, în acest mod ții cont de calitatea produsului și ai și mai puține cheltuieli, decât pe un meniu comandat din oraș.
Puiul Crispy Bites gătit în casă este foarte gustos și te poți lăuda cu el chiar și dacă ai invitați. Lumea o să te invidieze pentru modul modern în care gătești. Unul dintre secretele de care trebuie să ții cont este utilizarea pastei pesto, care adaugă savoare. Iar acest lucru înseamnă și că nu trebuie să vă chinuiți să înmuiați puiul în făină și ou înainte de a-l acoperi cu firimiturile de la pesmet.
Nutriție per porție
- Kcal:195
- Grăsime: 7g
- Grăsimi saturate: 2g
- Carbohidrați: 20g
- Zaharuri: 1g
- Fibre: 1g
- Proteine: 16g
- Cantitate scăzută de sare: 0.65g
Pui Crispy Bites - Rețeta pas cu pas pentru un prânz gustos și rapid de preparat
Ingrediente
- 4 fileuri de piept de pui dezosate
- 6 linguri de pesto roșu
- 3 mâini mari de pesmet, congelat sau uscat
- ulei de măsline
Cum trebuie să pregătești puiul Crispy Bites
PASUL 1
Tăiați pieptul de pui în bucăți mici, fiecare cam de mărimea unei bile (ar trebui să obțineți aproximativ 15 bucăți per piept). Puneți pesto într-un bol și amestecați împreună cu puiul până când este acoperit peste tot. Apoi, turnați pesmetul într-o pungă mare.
PASUL 2
Adăugați bucățile de pui, pe rând, în pungă și scuturați-le bine pentru a le acoperi cu pesmet. Așezați o bucată de hârtie degresată pe o foaie de copt, apoi așezați bucățile de pui pe foaie, asigurându-vă că niciuna dintre ele nu se atinge. Puneți-le la congelator și, când sunt înghețate complet, scoateți-le de pe foaia de copt și păstrați-le într-un recipient sau într-o pungă de congelare.
PASUL 3
Pentru a găti, încălziți cuptorul la 220C/fan 200C/gaz. Turnați puțin ulei pe o tavă de copt puțin adâncă, doar cât să o acoperiți. Puneți tava în cuptor și lăsați-o să se încălzească timp de 5 minute. Se răstoarnă puiul pe foaie și se pune din nou la cuptor timp de 10-15 min, până când este crocant și bine copt.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News