Pui la grătar cu sos de lapte bătut: O rețetă simplă, sănătoasă și neașteptat de delicioasă. Noteaz-o acum!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Pui la grătar cu sos de lapte bătut: O rețetă simplă, sănătoasă și neașteptat de delicioasă. Noteaz-o acum!
Pui la grătar cu sos de lapte bătut: O rețetă simplă, sănătoasă și neașteptat de delicioasă. Noteaz-o acum!

Această rețetă delicioasă și simplă, super sănătoasă, este nemaipomenită și bună de încercat pentru o cină de week-end. Pieptul de pui și laptele bătut vor face o combinație gustoasă și complet neașteptată. 

Încearcă această rețetă gustoasă și sănătoasă de piept de pui cu lapte bătut, care se prepară rapid și ușor, este gustoasă și sănătoasă!

S-ar putea să îți placă și: Carne de pui cu sos de smântână, pregătită în cuptorul cu microunde: se face rapid și este delicioasă

Ingrediente:

* 2 căni de lapte bătut sau lapte acru

* 2 linguri de sirop de arțar

* 1 lingură de muștar Dijon

* Sucul de la 1 lămâie

* 1 linguriță de sare kosher

* 1/2 linguriță de piper negru măcinat

* 2 căței de usturoi, tocați mărunt

* 1,5 până la 2 kilograme de piept de pui dezosat și fără piele.

S-ar putea să îți placă și acest desert: Tartă cu lâmâie, un desert proaspăt și apetisant

Pui la grătar cu sos de lapte bătut: Rețeta  pas cu pas

Pasul 1
Într-un castron mare sau într-o pungă cu fermoar, adăugați laptele bătut, siropul de arțar, Dijon, lămâia, sarea, piperul și usturoiul și amestecați bine. Se adaugă puiul și se acoperă complet. Se pune la frigider la marinat timp de 2 până la 12 ore.

Pasul 2
Scoateți puiul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a-l găti.

Pasul 3
Se încălzește un grătar la foc mediu și se ung ușor grătarele cu ulei.

Pasul 4
Puneți puiul pe grătar și gătiți-l timp de 7-8 minute pe o parte. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte timp de 7-8 minute. Se transferă pe o farfurie, se acoperă cu folie de aluminiu și se lasă să se odihnească timp de 5 minute.

* Sfaturi
Pentru a vă asigura că puiul este complet gătit, folosiți un termometru pentru carne pentru a măsura temperatura internă a puiului. Pieptul de pui ar trebui să ajungă la 165 grade  când este gata să fie mâncat.

Nu rata: Biluțe de lapte, un desert foarte gustos care se topește în gură! Nu vei mai plăti o avere pe ele, când vei descoperi cât de simplu se fac!

 

-------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt 

 - https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g 

 - https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G 

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel