Pulpe crocante de pui cu usturoi şi rozmarin. Reţetă uşor de făcut şi foarte savuroasă

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Pulpe crocante de pui cu usturoi și rozmarin (sursa foto: Flickr)
Pulpe crocante de pui cu usturoi și rozmarin (sursa foto: Flickr)

Pulpe crocante de pui cu usturoi şi rozmarin. O reţetă la fel de delicioasă precum sună şi cu care nu vei da greş când eşti pe grabă să găteşti o masă pentru toată familia.

Pulpe crocante de pui. INGREDIENTE

1/3 căni de apă sau supă de pui

2 linguri suc proaspăt de lămâie

1 lingură muştar

1/4 linguriță fulgi de ardei roşu / boia

Sare

Piper negru proaspăt măcinat

Rozmarin

8 pulpe mici de pui cu os, cu piele

8 căței de usturoi curăţaţi şi zdrobiţi

Citește și Budincă de cartofi cu franzelă. Un preparat foarte simplu din caietul de rețete al bunicii

 

Mod de preparare

1. Amestecați împreună supa sau apa, sucul de lămâie, muștarul, rozmarin, sare și piper.

2. Puneți o tigaie pe foc la preîncălzit timp de 1-2 minute. Condimentați pulpele de pui cu sare și piper, apoi le așezați, cu pielea în jos, în tigaie. Gătiţi până când pielea devine maro aurie şi crocantă.

3. Adăugaţi câte puţin din compoziţie şi amestecaţi cu o lingură de lemn. Nu se lasă compoziţia să băltească în tigaie, ci trebuie scăzută.

4. La final adăugaţi şi usturoiul şi mai lăsaţi două minute pe foc.

La aceste pulpe crocante de pui cu usturoi şi rozmarin avem două recomandări delicioase de sosuri de usturoi ca să completeze gustul:

Mujdei de usturoi cu smântână. Cum iese cel mai bun. Ingredientul care nu trebuie folosit

Sos de usturoi libanez: Cum se face cel mai bun Toum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel