Este foarte simplu și rapid să faci această rețetă. Vei obține un fel de mâncare bun pentru prânz, dacă ești pe grabă, sau pentru niște copii mofturoși. Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente cheie și va fi mai gustos decât la restaurant!
Ingrediente:
pulpe de pui - 4-5 bucăți,
ulei de măsline - 1 lingură,
sare și piper - după gust,
pudră de usturoi - 1/2 lingură,
pudră de ceapă - 1/2 lingură,
cimbru - 1/2 lingură,
boia de ardei roșu - 1 lingură,
praf de copt - 1 lingură,
fulgi de ardei iute - 1 lingură.
Prepararea, pas cu pas
Pulpele de pui se spală bine și se usucă cu un prosop de hârtie înainte de a le condimenta.
Stropește pulpele cu de măsline, apoi cu pudra de ceapă și pudra de usturoi. Adaugă fulgii de ardei iute și amestecă bine pentru a distribui condimentele uniform pe toată carnea.
Pulpe de pui coapte în vin alb: un preparat franțuzesc spectaculos
Urmează o lingură de praf de copt, care va ajuta la formarea crustei, Pulpele se așează pe un grătar și se lasă 45 de minute la temperatura camere.
Apoi pornește grătarul și coace pulpele circa 38-40 minute în cuptorul preîncălzit la 220°C. Scoate pulpele din cuptor, decorează-le cu pătrunjel proaspăt și servește-le cu sosul, garnitura sau salata preferate.
Nuggets de ciuperci, o gustare apetisantă de legume. O rețetă sățioasă și plină de aromă
Acesta este secretul celor mai crocante și suculente pulpe de pui la cuptor. Sunt incredibil de gustoase. Poftă bună!
-----------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News