Quesitos, triunghiuri delicioase din brânză. Cele mai bune pe care le-ați gustat vreodată. Aroma și textura vă vor surprinde

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Quesitos, triunghiuri delicioase din brânză. Cele mai bune pe care le-ați gustat vreodată. Aroma și textura vă vor surprinde. FOTO: captură video YouTube @RecetasGratis.net
Quesitos, triunghiuri delicioase din brânză. Cele mai bune pe care le-ați gustat vreodată. Aroma și textura vă vor surprinde. FOTO: captură video YouTube @RecetasGratis.net

Acele triunghiuri delicioase de brânză, care se vând în orice supermarket, pot fi folosite pentru a face multe rețete.

În această rețetă vă învățăm pas cu pas cum să faceți Quesitos cu Doritos, iar aroma și textura vă vor surprinde. Acest preparat este un aperitiv ușor, ideal pentru cei mici de acasă sau pentru a servi o gustare de după-amiază cu prietenii.

Rămâi pe StiriDiaspora.ro și descoperă secretul pentru a face cele mai bune Quesitos pe care le-ai gustat vreodată!

A cucerit milioane de gospodine: Cel mai bun aluat pentru gogoși. Rețeta pas cu pas ca să îți iasă pufoase. Noteaz-o acum!

 

Quesitos, triunghiuri delicioase din brânză - Ingrediente

 

- Doritos (n.r. - chipsuri din tortilla)

- 1 ou

- triunghuri de brânză topită

- făină de grâu.

Dovlecel cu șuncă și brânză. Aur de cină la cuptor, fără ore în bucătărie. Te lingi pe degete!

 

Quesitos, triunghiuri delicioase din brânză - Mod de preparare

 

Pentru a face aluatul pentru quesitos, începeți prin a mărunți foarte bine chipsurile din tortilla. Puteți folosi orice aromă de Doritos doriți, chiar și pe cele picante! Odată ce ai gata asta, pregătește „stația” de aluat: un bol cu ​​făină, un bol cu ou și un bol cu Doritos mărunțit. Făina va neutraliza umiditatea brânzeturilor, pentru a putea fi acoperite bine. 

Băgați triunghiul de brânză topită mai întâi prin bolul cu făina de grâu, apoi prin bolul cu oul bătut, iar la final prin chipsurile din tortilla mărunțite. 

Legume murate. Rețetă simplă pentru murături de te lingi pe degete

Când le aveți gata, le băgați la congelator măcar o oră să se solidifice, apoi le puteți prăji în ulei foarte încins până devin crocante. Folosește o tigaie adâncă cu suficient ulei, ca brânzeturile să plutească, să se rumenească uniform și astfel nu se va strica aluatul.

Folosiți hârtie absorbantă pentru a îndepărta excesul de ulei din Quesitos.

Și gata! Le puteți savura cu un sos preferat sau pur și simplu așa cum le-ați scos. Vor fi delicioase! 

Așa se face cel mai gustos pate de legume cu ciuperci. Simplu și ușor de preparat, rezultatul este pur și simplu rafinat

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel