Radu Drăgușin, la un pas să plece de la Tottenham. Un club mare îl dorește titular

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Radu Drăgușin va juca pentru clubul londonez Tottenham
Radu Drăgușin va juca pentru clubul londonez Tottenham

Radu Drăgușin este foarte aproape să plece de la Tottenham. 

Calificarea României de pe primul loc într-o grupă cu Belgia, Ucraina și Slovacia a atras atenția. Jucătorii naționalei sunt atent monitorizați de scouterii marilor echipe europene. Astfel, Radu Drăgușin, cel mai valoros jucător al echipei naționale este foarte aproape să plece de la Tottenham. Acesta a fost utilizat foarte puține minute și doar atunci când ceilalți jucători de pe postul său au fost accidentați. Concurenții săi pe post au fost Micky van de Ven și argentinianul Romero. Acesta din urmă, chiar dacă nu a impresionat, este campion mondial cu Argentina, iar reputația și suma mare de transfer îl mențin titular. Tottenham a avut în acest sezon una dintre cele mai slabe apărări dintre echipele aflate în vârful clasamentului. Chiar și așa, șansele internaționalului român de a juca titular au fost destul de rare. 

În acest condiții, Radu Drăgușin, care are doar 22 de ani și are nevoie să joace cât mai mult ia în calcul să plece la o echipă puternică, care să-l folosească titular.

Napoli îl vrea pe Radu Drăgușin

 

O echipă care îl dorește și face deja primele tatonări este Napoli. Italienii s-au mai arătat interesați de Drăgușin și în trecut, însă situația este acum diferită. Napoli are un plan de consolidare a echipei care pornește de la apărare, relatează prestigiosul cotidian sportiv din Italia, Gazzeta dello Sport. 

"Atenția s-a reînviat pentru Radu Drăgușin , 22 de ani, român, care joacă la Campionatul European. Drăgușin a jucat la Genoa, Sampdoria și Juventus, iar acum la Tottenham, dar este dornic să revină să joace în Serie A. Napoli a fost deja o echipă care l-a dorit în ianuarie”, scrie roz. 

Un impediment major ar putea fi suma mare de transfer. Vârsta lui Drăgușin și prestațiile la echipa națională îl fac foarte promițător pentru viitor, iar Napoli ar trebui să plăteasca 30-40 de milioane de euro pentru un eventual transfer. Iată ce alte variante de fundași mai are Napoli: 

"Este sigură doar rămânerea lui Amir Rrahmani . Poziția lui Juan Jesus trebuie însă evaluată. Natan va pleca la altă echipă ca împrumut. Se evaluează și alte nume. Mai presus de toate, cel al lui Mario Hermoso fundașul central spaniol căruia îi expiră contractul cu Ateltico Madrid. Ca jucător liber, reprezintă o bună oportunitate din punct de vedere economic," arată sursa citată. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

30 iun 2024, 16:58 in Social
Elveția: imigrația a crescut
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel