Raffaello de casă, o versiune inedită și aromată. Rețeta simplă și rapidă cu un ingredient secret aflat de la gospodine

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Raffaello de casă, o versiune inedită și aromată. Rețeta simplă și rapidă cu un ingredient secret aflat de la gospodine
Raffaello de casă, o versiune inedită și aromată. Rețeta simplă și rapidă cu un ingredient secret aflat de la gospodine

Probabil că toți oamenii iubesc aceste dulciuri. Astăzi vă oferim o versiune de bomboane Raffaello de casă făcute dintr-un ingredient secret: batoane de porumb extrudant. Se mai pune lapte condensat, nucă de cocos și arahide. Să gătim!

Raffaello de casă - Ingrediente


- batoane de porumb extrudant  - 60 de grame

- lapte condensat - 5-6 linguri

- unt înmuiat - 0,5 linguriță

- fulgi de cocos - 100 de grame

- arahide.

Tort Raffaello super fin. Este aur, nu tort! Rețeta unei prăjituri de milioane

 

Raffaello de casă - Mod de preparare

 

Măcinați fin batoanele de porumb extrudant printr-o mașină de tocat carne. Adăugați 5-6 linguri de lapte condensat și o jumătate de linguriță de unt moale.

Se amestecă toate ingredientele într-o masă omogenă. Puneți la frigider pentru o oră, apoi aluatul se va ține împreună și se vor forma mai ușor bomboanele. Între timp, în timp ce aluatul se întărește, trebuie să prăjiți arahidele, să le răciți și să îndepărtați coaja.

Raffaello cu dovleac și nucă de cocos: o delicatesă cu adevărat ușoară. Desertul va dispărea de pe masă într-o clipă

După o oră, scoateți aluatul din frigider. Cu ajutorul unei lingurițe, strângeți aluatul, formați o bilă, în mijlocul căreia se pun alunele.

Se rulează în fulgi de cocos apoi le punem la frigider. Scoateți cu cinci minute înainte de servire.

Bucură-te de masa ta! Poftă bună!

Pandișpan 1, 2, 3. Prăjitura parfumată, pufoasă și rafinată, perfectă pentru cei ce nu vor să se complice în bucătărie

 

Vezi și

 

Mere caramelizate. Cum să faci pas cu pas cel mai delicios desert, iubit de copii, dar și de adulți. O rețetă foarte simplă care te va cuceri

 

Merele caramelizate sunt unele dintre acele dulciuri care nu pot lipsi la târguri și petreceri speciale. Dacă le-ați încercat vreodată, probabil că știți deja de ce sunt atât de populare printre copii și adulți. Dacă plănuiești o petrecere, această rețetă de mere caramelizare va străluci pe masa ta cu bomboane!

Deși le vedem aproape întotdeauna la ocazii festive, pregătirea lor nu este deloc complicată. Va trebui doar să pregătești caramelul și să scalzi merele în el. Vă oferim toate detaliile și pașii de care aveți nevoie pentru a învăța să faceți mere caramelizate, așa că rămâneți cu StiriDiaspora.ro și continuați să citiți.

Ingrediente pentru a face mere caramelizate

- 5 mere roșii

- 300 de grame de zahăr alb 

- 150 mililitri de apă

- 100 de grame de unt

- esență de vanilie

- 1 linguriță de colorant alimentar roșu.

Citește continuarea AICI...

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt   
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g   
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G   

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel