Rareș Bogdan: „Am fost audiat 12 minute la DNA în dosarul Romarm”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a anunțat, la Antena 3, că a fost audiat la DNA în dosarul „Romarm” 12 minute. 

„Am fost audiat la DNA în subiectul Romarm, pe numirea unui domn, am fost întrebat, am spus în 10 minute ce aveam de spus, că da sau ba, n-am nicio treabă, deci nici măcar nu-l cunosc pe respectivul. Am înțeles că toți cei care au fost în conducere au fost întrebați de chestiunea asta legată de numirile anumitor oameni în perioada 2019. 

Mult mai important decât asta este că aseară la Vila Lac și astăzi în BPN și în conferința, mă rog, care a fost după BPN, am anunțat extrem de clar că îmi depun candidatura pentru poziția de vicepremier în cadrul PNL, dorind să ocup poziția de vicepremier în Guvernul care urmează la rotativă. Voi face un pas în lateral doar în cazul în care Emil Boc sau Ilie Bolojan vor dori să ocupe această poziție. În cazul în care dorește altcineva să ocupe această poziție nu voi mai face un pas în lateral. 

Audierea din dosarul Romarm nu mă va împiedica să ocup această poziție. Nu are nicio legătură. Îi sfătuiesc pe toți să fie cât se poate de transparenți. Eu cred că Justiția trebuie să-și facă treaba. (...)”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3.

 

Rareș Bogdan: „Am fost pur și simplu luat și pus pe tocător”

 

„Nu am cum să nu observ că începând de joi de la prânz am fost singurul personaj pe buzele tuturor: eram arestat, eram singurul vinovat, băgat în tot felul de bazaconii. Luni, dintr-o dată, pe celebrele programe, apar 7 - 8 politicieni mai importanți decât mine. (...) Eu nu cred în lucruri întâmplătoare. Cred, extrem de serios, că PNL trebuie să își exprime foarte hotărât amprenta liberală. (...)

Am fost pur și simplu luat și pus pe tocător. Nu a făcut-o neapărat cineva din Justiție, a făcut-o, în schimb, o bucată din presa românească sau televiziune și nu cred că a făcut-o de capul ei. (...) Nu mă plâng, doar observ și încerc să analizez. În respectivul caz în care eu cu stenogramele de la aeroport n-am avut nicio treabă cu spații, cu contractul de închiriere, n-am fost ministru al Transporturilor, nu am fost premier, vicepremier (...) 

Problema mea este modul în care este prezentată în spațiul public chestiunea asta, nu modul în care își fac treaba oamenii din Justiție. Vor urma o lună și jumătate foarte complicate, o lună și jumătate în care noi suntem hotărâți să facem rotativa”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL. 

Întrebat dacă îi este teamă că i se va ridica imunitatea și va fi pus sub acuzare, Rareș Bogdan a răspuns că „nu, pentru că nu am niciun fel de implicare”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel