Rareș Bogdan atacă PSD: „Le trimit o duzină de batiste pentru lacrimile înfrângerii”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Rareș Bogdan atacă PSD: „Le trimit o duzină de batiste pentru lacrimile înfrângerii”
Rareș Bogdan atacă PSD: „Le trimit o duzină de batiste pentru lacrimile înfrângerii”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a lansat un nou atac la adresa Partidului Social Democrat (PSD) în cadrul Consiliului Național al PNL desfășurat duminică. 

În discursul său, Bogdan a făcut aluzie la criticile constante venite din partea social-democraților, promițând că le va trimite „o duzină de batiste” după alegerile prezidențiale, pentru a-și șterge „lacrimile înfrângerii.”

„Nu am să fac referire la PSD, dar nu mă pot abține să le transmit un singur lucru. Am văzut că sunt una dintre țintele predilecte ale acestora zi de zi și în fiecare emisiune și a proxilor lor. Le spun un singur lucru: pentru că tot au o problemă cu batista mea, le promit că pe data de 8 decembrie, după ora 24, le voi transmite și trimite de la sediul din Modrogan o duzină de batiste, ca să-și șteargă lacrimile înfrângerii”, a declarat Bogdanconform Antena 3 CNN.

Europarlamentarul liberal a menționat în mod explicit numele mai multor lideri PSD cărora le va trimite aceste simbolice „batiste”: Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Alfred Simonis și chiar președintele PSD, Marcel Ciolacu.

 

Atac virulent din partea lui Rareș Bogdan

 

Rareș Bogdan a continuat să sublinieze în discursul său importanța mobilizării electoratului liberal în vederea susținerii candidatului PNL la alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă. El a făcut apel la aleșii locali care au obținut cumulativ trei milioane de voturi la alegerile locale, cerându-le să asigure un minimum de două milioane de voturi pentru Ciucă în primul tur de scrutin.

„Eu mă simt în siguranță cu Nicolae Ciucă la Cotroceni”, a subliniat Bogdan, exprimându-și încrederea în capacitatea acestuia de a ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Atacul virulent al lui Rareș Bogdan vine în contextul unei competiții acerbe între principalele partide politice din România în pregătirea pentru alegerile prezidențiale. Schimburile dure de replici între liderii PNL și PSD au devenit tot mai frecvente, pe măsură ce campania electorală se apropie. Bogdan, un susținător fervent al PNL, a fost de multe ori vizat de criticile social-democraților, iar răspunsul său din Consiliul Național reflectă strategia PNL de a contracara retorica opoziției.

Alegerile prezidențiale din decembrie 2024 sunt anticipate ca fiind unul dintre cele mai importante momente politice ale anului, iar declarațiile liderilor de partid arată că lupta pentru Cotroceni va fi una intensă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel