Rareș Bogdan, ceartă cu Sorin Grindeanu pe tema ceasurilor scumpe: "Am unu' care arată cifra 13 permanent"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Rareș Bogdan și Sorin Grindeanu se atacă reciproc după ce presa a scris despre un ceas foarte scump al lui Grindeanu. 

Discuția a pornit la o vizită la un șantier al unei autostrăzi din România, acolo unde Grindeanu a fost întrebat de ceasul scump pe care-l are: "E mai ieftin decât batistuțele pe care le au alții," a spus Sorin Grindeanu, care l-a acuzat pe Rareș Bogdan că de la el a pornit știrea că ar avea un ceas scump. 

Ordonanța 13 din vremea lui Liviu Dragnea

 

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că nu înţelege la ce se referă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, dar dacă acesta are nevoie de un ceas, îi poate împrumuta unul care arată permanent "cifra 13", făcând referire la Ordonanţa 13, atunci când Sorin Grindeanu era premier al României. 

"Nu ştiu la ce se referă domnul Grindeanu, dar dacă are nevoie de un ceas, am unul care arată cifra 13 permanent, de la Ordonanţa 13", a spus Rareş Bogdan într-o declaraţie la sediul central al PNL.

Liberalul a transmis ministrului Transporturilor mai multe mesaje, subliniind că lucrările de infrastructură nu ar trebui efectuate în plin sezon estival.

"Îi spun eu altceva, dacă vrea şi dacă m-a provocat: nu se fac lucrările în plin sezon estival nici pe Valea Oltului, nici pe Podul de la Giurgiu Ruse şi nici pe Autostrada Soarelui. A schimbat complet aiurea un profesionist, căpitan de cursă lungă, şi a pus pe cineva care se dădea jos din Rolls Royce şi habar nu avea de Portul Constanţa. Să fie atent cui vor să dea porturile Tulcea şi Sulina, pentru că o companie austriacă este foarte interesată de administrarea acestor porturi", a adăugat Rareș Bogdan. 

Rareș Bogdan îi reproșează lui Sorin Grindeanu problemele de la Aeroportul Otopeni și de la podul de la Brăila

 

De asemenea, Rareş Bogdan a menţionat problemele de la Aeroportul Otopeni.

"La Aeroportul Otopeni, unde sunt nevoit să zbor frecvent, temperatura ajungea la 34-36 de grade din cauza subdimensionării aerului condiţionat şi nici măcar licitaţia pentru refacerea acestuia nu era organizată. Podul de la Brăila, inaugurat recent, este deja crăpat şi clar că lucrarea a fost de proastă calitate. Îi sugerez să circule între Satu Mare şi Mangalia cu trenul, unde sunt nişte tineri care s-au căsătorit în tren, au făcut un copil şi probabil îl dau şi la şcoală până ajung la destinaţie", a spus Rareş Bogdan.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat miercuri că ceasul pe care îl poartă de ani buni este mai ieftin decât "batistuţa unuia care a împins ştirea" şi este dispus să facă schimb pe loc cu "ceasul unuia care merge şi a mers la piaţă", referindu-se la europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan.

Sorin Grindeanu a precizat că, dacă ar fi avut un ceas scump, acesta ar fi fost menţionat în declaraţia de avere și ar fi avut chiar probleme cu acesta. 

"Am văzut ştirea... Este acelaşi ceas pe care îl am de ani buni, a avut o problemă la telescop, s-a rezolvat. Dacă era un ceas scump, trebuia să fie în declaraţia de avere. Am înţeles că există această preocupare venită din partea unora care au tot împins această ştire", a declarat Sorin Grindeanu răspunzând unei întrebări despre valoarea ceasului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel