Răsturnare totală de situație în cazul lui Alex, barmanul găsit fără viață în Italia. Autopsia arată cu totul altceva. Cei doi prieteni devin suspecți

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Alex, bărbatul de 26 de ani găsit mort în Italia, s-ar fi aflat sub efectul unui halucinogen folosit de șamani
Alex, bărbatul de 26 de ani găsit mort în Italia, s-ar fi aflat sub efectul unui halucinogen folosit de șamani

Autopsia răstoarnă total cazul lui Alex Marangon, tânărul barman găsit în Italia fără viață. 

Inițial totul ducea spre o sinucidere, însă acum totul pare a fi de fapt o crimă. 

Alex a dispărut pe 30 iunie și a fost găsit mort două zile mai târziu. Potrivit unor martori, băiatul a fost văzut plecând de la mănăstire spre Piave, urmat de două persoane care se aflau la petrecere. Cei doi au spus însă că au renunțat să-l mai urmeze.

Până ieri, după prima examinare a corpului de către medicul legist, ceea ce s-a observat inițial - o umflătură la un ochi și o tăietură la nivelul abdomenului - a dus cu gândul la traumatisme cauzate de o cădere sau o rostogolire spre în față, iar despre o altă rană se credea că ar fi o mușcătură de vulpe.

Alex a urmat la abație niște ritualuri șamanice: a băut un ceai de plante cu efecte psihodelice pe bază de ayahuasca și diverse plante amazoniene.

Un cocktail pe care Alex, conform martorilor, l-a luat pentru prima dată în cursul zilei de 30 iunie, apoi a mers la râul Piave alături de alți participanți. Apoi spre seară, a băut o a doua doză înainte de a se îndepărta, conform martorilor, spre râu, acolo unde a rămas singur. 

Cazul Alex Maragnon. Examenul toxicologic nu a fost încă finalizat

 

„Am aflat din presă de existența unor răni contondente și deci că nu a fost vorba despre o sinucidere – spune Stefano Tigani, avocatul membrilor familiei lui Alex pentru agenția italiană ANSA. Dacă acele răni sunt cauza morții, va trebui să o stabilească autopsia. Este probabil să ne îndreptăm spre un verdict de crimă și, prin urmare, trebuie să-l prindem pe criminal.” „Da – conchide el – este un interval de trei ore de clarificat, dar trebuie lămurit și altceva într-o poveste foarte densă în care cerem să vorbească cei care știu ce s-a întâmplat acolo," a mai spus avocatul. 

Autopsia, însă, nu este finalizată. Toate aspectele toxicologice trebuie evaluate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel