Rețeta delicioasă de flan, pe care o faci cu doi morcovi, doi ardei și doi dovlecei: Un preparat ușor, de vară, care se va termina rapid!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Rețeta delicioasă de flan, pe care o faci cu doi morcovi, doi ardei și doi dovlecei: Un preparat ușor, de vară, care se va termina rapid!
Rețeta delicioasă de flan, pe care o faci cu doi morcovi, doi ardei și doi dovlecei: Un preparat ușor, de vară, care se va termina rapid!

Ai la îndemnă câțiva morcovi, dovlecei și ardei? Sunt ingredientele de bază pentru a face o rețetă delicioasă, de vară, care se va termina rapid din tavă.

Publicitate

Nimănui de acasă nu-i place să mănânce legume? Sau este aproape ora cinei și timpul se scurge pentru a pregăti ceva gustos?
Nicio problemă și mai ales nu intrați în panică, pentru că puteți rezolva cu ușurință această problemă cu flan de dovlecei, ardei și morcovi la cuptor, care este o rețetă rapidă, bună și perfectă pentru orice ocazie.

De fapt, toată lumea o va adora (inclusiv copiii, care, credeți-mă, nu vor face mofturi) și vor pleca de la masă pe deplin satisfăcuți. Este un fel de mâncare cu adevărat gustos. Mai mult, în acest fel veți reuși să echilibrați cum trebuie gustul cu autenticitatea, satisfăcându-i chiar și pe cei care țin dietă, deoarece este o rețetă sănătoasă și nutritivă. Dar haideți să vedem cum se prepară acest flan c legume de vară!

Rețeta de flan de dovlecei, ardei și morcovi

 

Timp de preparare: 15 minute
Timp de gătire: aproximativ 50 de minute
Timp total: 1 oră și 5 minute
Porții: 8 felii
Calorii: 170 pe felie


Ingrediente

2 dovlecei tăiați în semilună
2 ardei tăiați în fâșii
2 morcovi tăiați în rondele
150 ml de lapte
100 g de brânză rasă
4 linguri de făină
4 ouă
1 ceapă tăiată felii
Suficient ulei pentru gătit
Destul de multe ierburi de Provence
Suficientă paprika
Destul de mult ardei iute (opțional)
Suficient piper negru
Suficientă sare.

>>> Pâine turcească făcută în tigaie - o rețetă minunată, gata în câteva minute <<<


Mod de preparare


Mai întâi se sparg ouăle într-un castron, se adaugă sarea și piperul și se bat bine cu un tel de mână, se adaugă laptele și făina și se amestecă.

Acum turnați uleiul într-o tigaie antiaderentă, prăjiți ceapa timp de 1 minut, adăugați morcovii și prăjiți timp de 1 minut.

Acum încorporați ardeii, prăjiți-i timp de 2 minute, încorporați dovleceii, amestecați, închideți cu un capac și lăsați-i să se înmoaie timp de 5 minute, după care asezonați cu sare și paprika.

După aceea, adăugați brânza la ouă, amestecați, turnați amestecul peste legume, amestecați, presărați cu Herbes de Provence și ardei iute.

La final se coace în cuptorul preîncălzit timp de 30-40 de minute la o temperatură de 180°C. După ce flanul este fiert, scoateți-l, lăsați-l să se răcească puțin și serviți.

 

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:


- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt   
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g   
     
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G    

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel