Ceea ce le face acest fel de mâncare atât de special este faptul că pastele se gătesc cu sosul tot timpul. Alte rețete necesită de obicei adăugarea pastelor spre sfârșitul sau în timpul de gătire. Un lucru de remarcat este că pastele din această caserolă de spaghete sunt puțin mai moi decât pastele tradiționale fierte la al-dente. Cu toate acestea sunt incredibile de aromate la gătit într-un sos de carne!
Ingrediente
-1 kg carne tocata de vita
-1 ceapă galbenă medie, tocată
-5-7 căței de usturoi, tocați
-1 borcan de sos marinara, marca ta preferată
-1 conservă de roșii tăiate cubulețe prăjite la foc
-1/2 cană de apă
-1 linguriță de condimente italiene uscate
-2 linguri oțet balsamic
-1/2 linguriță de cimbru uscat
-1/2 - 1 linguriță busuioc uscat
-1/2 - 1 linguriță oregano uscat
-1/2 linguriță sare cușer
-1/4 linguriță piper negru
- un praf de zahar, pentru a contracara aciditatea roșiilor din conservă
- 230 g paste spaghete uscate, rupte în treimi
- 1-2 căni de brânză mozzarella mărunțită
- Pătrunjel sau busuioc proaspăt, tocat, pentru garnitură
- Parmezan proaspăt ras, pentru aromă
Cum prepari rețeta de paste cu carne tocată
Încinge o tigaie mare la foc mediu spre ridicat cu un strop de ulei. Adăugați carnea de vită și ceapa și gătiți 5-6 minute, până când carnea de vită este gătită.
Reduceți la foc mediu spre încet, adăugați usturoiul și gătiți 1-2 minute. Adăugați sos marinara, roșii tăiate cubulețe, apă, condimente italiene, oțet balsamic, cimbru, busuioc, oregano, sare, piper și zahăr. Se amestecă pentru a se combina bine.
Turnați amestecul de carne într-o oală. Acoperiți cu spaghete rupte și amestecați. Presărați brânza mărunțită, acoperiți și gătiți la foc încet 4 ore. Se servește cu pătrunjel proaspăt sau busuioc si un strop de parmezan ras dacă se dorește.
Cum se pregătesc Spaghete Crockpot cu carne tocată
Fă-ți mai întâi sosul. În mod normal se folsește carne de vită, dar poți adăuga și cârnați italieni pentru un plus de aromă. Asigurați-vă că vă împărțiți spaghetele în treimi. Acest lucru ajută pastele să se gătească uniform.
Se amestecă se amestecă! După ce adăugați spaghetele nefierte, asigurați-vă că le amestecați în sosul de carne. Sosul este cel în care se vor găti pastele, așa că trebuie să fie bine amestecate!
Joacă-te cu brânzeturile dacă vrei! Folosește mozzarella deoarece este o aromă tradițională, dar poți încerca și cheddar sau alte feluri de brânză după preferințe, așa că nu ezitați să vă jucați cu ele.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News