Rezultatele autopsiei româncei ucise în Italia: Maria Campai a încercat să se apere

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: Maria Campai / Sursa: Facebook - Maria Campai
Foto: Maria Campai / Sursa: Facebook - Maria Campai

Presa italiană a publicat rezultatele autopsiei Mariei Campai, românca ucisă de un tânăr de 17 ani în Viadana.

Maria Campai, o femeie în vârstă de 42 de ani, a fost ucisă brutal de un tânăr de 17 ani în Viadana, provincia Mantua. Primele teste de autopsie, efectuate pe 1 octombrie, au scos la iveală urme de pumni pe fața și capul victimei, sugerând că aceasta a fost supusă unor violențe extreme înainte de a fi ucisă.

Conform constatărilor preliminare, autopsia a confirmat că Maria a murit prin strangulare, iar tânărul a recunoscut că a comis crima cu o mișcare de luptă. Detaliile evaluării clinice sugerează o violență fără precedent în atacul său, fiind evidente multiple lovituri aplicate la nivelul feței și capului. De asemenea, medicii sunt convinși că tânăra de 17 ani a trântit capul victimei de peretele garajului, locul în care au avut loc raporturi sexuale.

Autopsia a mai relevat răni care indică faptul că Maria a încercat să se apere de atacurile agresorului. Între timp, carabinierii din cadrul departamentului de operațiuni din Mantua continuă investigațiile, concentrându-se pe căutările online ale suspectului. Se pare că, în zilele premergătoare crimei, tânărul a căutat pe Google informații precum „cum să omori o persoană cu mâinile goale” și alte întrebări similare. Aceste căutări ar putea fi esențiale în stabilirea premeditării crimei.

Suspectul rămâne reținut în închisoarea pentru minori Cesare Beccaria din Milano, în așteptarea continuării anchetei. 

Citește și: Misterul din spatele ultimului mesaj trimis de Mariei Campai. Surorile victimei rup tăcerea: „Vrem dreptate”

Tot ieri, managerul sălii de fitness unde adolescentul care a ucis-o pe Maria Campai obișnuia să meargă, a fost invitat la emisiunea „La vita in diretta”, unde a vorbit comportamentul acestuia.

„A venit la sală în mod regulat, de două-trei ori pe săptămână, la fel ca majoritatea clienților. Nu a arătat niciodată un comportament ciudat sau semne de dezechilibru. De fapt, era mult prea politicos”. Managerul a subliniat că tânărul era adesea singur, fără prieteni sau parteneri de antrenament, și că părea foarte taciturn: „Întotdeauna venea singur. Părea foarte rezervat, taciturn, un băiat normal.”, a povestit managerul sălii de fitness. 

Managerul a subliniat și o trăsătură distinctivă în comportamentul tânărului, descriindu-l ca fiind aproape mecanic în rutina sa zilnică: „A avut o rutină extremă, un comportament aproape schematic care părea a fi a unui robot. Venea mereu la sală cu aceeași punctualitate și nu se abătea de la rutina sa.”

Vezi și: Ucigașul Mariei Campei este de origine albaneză și admira alți criminali. Descoperiri șocante în telefonul lui

Deși adolescentul era cunoscut pentru pasiunea sa pentru sport și antrenamente, managerul a clarificat că sala pe care o frecventa se axa exclusiv pe fitness și culturism, și nu pe sporturi de contact, precum MMA: „Facem fitness și culturism aici, nu cred că a practicat și alte sporturi de contact. Cu toate acestea, violența nu ar trebui să fie asociată cu sala de sport. Dacă ceva, sportul este opusul violenței, pentru că, chiar dacă cineva are probleme emoționale, în sala de sport este capabil să se elibereze și să se liniștească.”

Citește și: Tatăl tânărului acuzat de uciderea Mariei Campai rupe tăcerea. „Nu exclud că ar fi putut fi el”

-----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel