Robert Negoiță a fost ales președinte al organizației PSD Sector 3

Cristina Iacob |
Data publicării:
captura video Digi24
captura video Digi24

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost ales, miercuri, preşedinte al organizaţiei PSD din acest sector al municipiului Bucureşti.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost ales miercuri președinte al organizației PSD din acest sector al municipiului București. În urma conferinței dedicate alegerilor interne, Negoiță a declarat că este „un moment pentru Sectorul 3” și a subliniat că echipa a fost reîntregită, pregătindu-se pentru etapele din toamnă.

"Suntem în dispozitiv şi chiar dacă nu suntem total pregătiţi, suntem în progres", a spus Negoiţă.

La conferință a fost prezent și liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu. Acesta l-a felicitat pe Robert Negoiță și întreaga organizație PSD Sector 3, exprimându-și recunoștința față de Marian Neacșu pentru asigurarea interimatului organizației.

"Pe data de 24 august vom avea un congres ordinar, ceea ce impune ca toate organizaţiile judeţene şi de sector să fi avut conferinţe. În acest moment mai sunt opt organizaţii care urmează să aibă conferinţele de alegeri. Îi urez succes lui Robert. De fapt, urez succes întregii echipe din Bucureşti şi sunt ferm convins că la următoarele alegeri vom avea şi cu ce veni să le arătăm bucureştenilor, dar mai ales vom avea o echipă închegată şi cu certitudine vom câştiga primăria generală", a spus Ciolacu.

În timpul conferinței, Robert Negoiță l-a criticat pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, pe care l-a numit „primar general zero”. De asemenea, și-a exprimat nemulțumirea față de rezultatele obținute de Nicușor Dan în Sectorul 3 la alegerile locale.

"Rezultatele de la alegerile locale nu mă mulţumesc deloc. Sunt convins că nici pe dumneavoastră nu vă mulţumesc. Niciodată, în formula în care suntem, atâta vreme cât am fost împreună, niciodată pe PSD nu am avut rezultate aşa slabe. 40%, pe alianţă cu PNL cu tot, în care dânşii iau o treime din consilieri? Nu e un rezultat care să mă mulţumească", a afirmat Robert Negoiţă.

El a subliniat necesitatea refacerii echipei din București, considerând că examenul de la alegerile locale nu a fost ușor și că „partea grea” va veni în toamnă, când se va desfășura „bătălia adevărată”, relatează Agerpres. 

"Pentru Congresul PSD, evident, susţinere totală, preşedinte PSD - Marcel Ciolacu. Altă variantă nu există. Toată încrederea şi susţinerea noastră. Gabriela Firea - preşedinte executiv sau prim-vicepreşedinte. Marian Neacşu - vicepreşedinte regional", a mai spus Robert Negoiţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel