Roberta, tânăra care a MURIT în accidentul cumplit de la Bologna, venise în Italia de o lună, în căutarea unui trai mai bun

Liviu Ludovic |
Data publicării:

S-a aflat identitatea tinerei românce de 25 de ani, care a pierit într-un accident rutier în zona Borgo Panigale (Bologna).

Roberta Cătălina avea 25 de ani și a plecat în Italia în urmă cu o lună, împreună cu vărul ei, Robert, de 19 ani. Ea spera din tot sufletul că-şi va face un rost în viaţă muncind în străinătate. Din păcare, tânăra şi-a găsit sfârşitul în noaptea de luni spre marţi, într-un groaznic accident rutier.

Fata venea din Craiova, împreună cu Robert, vărul ei de 19 ani. De altfel, baiatul era pe locul din dreapta în momentul tragediei. De pe patul de spital, băiatul întreabă acum de verişoara lui. Medicii încă nu i-au spus că Roberta a murit.

Roberta Cătălina și-a găsit sfârșitul în noaptea de luni spre marți, pe un drum din zona Borgo Panigale (Bologna), după ce mașina sa, un bolid Alfa Romeo, a lovit cu putere un zid de susținere a pământului de pe marginea străzii.

Potrivit publicației ilrestodelcarlino.it, din motive necunoscute, în jurul orei 02.00, tânăra a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit cu viteză de zid, în zona sensului giratoriu de pe strada Benedetta Croce.

Impactul a fost devastator, iar românca de 25 de ani a murit pe loc. Pasagerul, un tânăr român de 19 ani, a fost rănit grav, fiind transportat de urgență la spital.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel