"Robin Hood" din Stratford: Un hoț mascat a spart un supermarket și a împărțit bani clienților

Alexandra Curtache |
Data publicării:
"Robin Hood" din Stratford: Un hoț mascat a spart un supermarket și a împărțit bani clienților / persoana_cagula_pe_cap
"Robin Hood" din Stratford: Un hoț mascat a spart un supermarket și a împărțit bani clienților / persoana_cagula_pe_cap

Un hoț mascat a intrat și a împărțit bani clienților aflați la cumpărături într-un supermarket Tesco din Stratford, în estul Londrei.

Faptele sale l-au adus rapid în atenția publicului, fiind poreclit „Robin Hood”, asemănat cu celebrul haiduc care lua de la bogați pentru a da celor săraci.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere și de martori, iar ziarul britanic Daily Mail a publicat un videoclip în care se poate vedea cum hoțul aruncă bancnote de 5 lire pe podeaua supermarketului. În imagini, se pot număra cel puțin cinci bancnote de 5 lire, pe care clienții le-au prins cu entuziasm, în timp ce scena era acompaniată de strigăte și urale.

„WOW!” a exclamat un martor, surprins de gestul neobișnuit al hoțului. Alți clienți s-au alăturat momentului cu comentarii amuzante. Unul dintre cei care a apucat o bancnotă i-a strigat glumeț: „Dă-mi și una de 10!”.

 

Hoțul ar fi amenințat cu moartea angajații supermarketului

 

În ciuda momentului aparent vesel din rândul clienților, angajații supermarketului și agenții de securitate nu au privit cu aceeași seninătate incidentul. Aceștia fuseseră amenințați cu moartea de către hoț, fiind nevoiți să rămână neputincioși pe toată durata jafului. Deși nu au fost înregistrate violențe fizice, amenințările au creat un climat de tensiune.

După ce a sustras toți banii dintr-una dintre casele de marcat, „Robin Hood” din Stratford s-a făcut nevăzut, lăsând în urmă un mix de confuzie, uimire și o poveste greu de uitat.

Poliția londoneză a demarat o anchetă pentru a-l identifica pe hoț și pentru a clarifica circumstanțele în care a avut loc jaful. Autoritățile au făcut apel la cetățeni să furnizeze orice informație care ar putea ajuta la identificarea făptașului, subliniind că, deși gestul de a împărți bani poate părea un act de generozitate, acțiunile ilegale rămân infracțiuni grave care trebuie pedepsite conform legii.

Pentru mulți dintre clienți, acest incident a fost cu siguranță un moment inedit, dar rămâne o dovadă a realităților dure cu care se confruntă uneori comunitățile urbane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel