Român arestat în Spania, după ce și-a lovit intenționat iubita cu mașina

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Spania, după ce s-a urcat la volan și a dat peste iubita sa. 

Un bărbat de origine română a fost reținut și plasat în arest preventiv după ce a agresat-o grav pe partenera sa, într-un incident care a avut loc vineri, în jurul orei 16:15, în Aranda de Duero.

Conform informațiilor furnizate de Subdelegația Guvernului din Burgos și citate de publicația El Confidencial, agresiunea este considerată un caz de violență de gen, iar bărbatul, cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani, este acuzat de tentativă de omor după ce a încercat să-și lovească partenera cu mașina.

Victima, o femeie de 56 de ani, tot de naționalitate română, a suferit multiple fracturi în urma impactului și a fost inițial transportată la spitalul Santos Reyes din Aranda de Duero. Datorită stării sale grave, ea a fost ulterior transferată la Complexul Asistențial din Burgos pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Poliția Națională l-a reținut pe agresor în seara aceleași zile. Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că bărbatul avea deja peste cincisprezece antecedente penale, dintre care multe erau legate de violența de gen. Acesta este investigat pentru mai multe infracțiuni, inclusiv tentativă de omor, încălcarea ordinului de restricție, infracțiuni legate de siguranța rutieră și violență domestică.

Autoritățile continuă investigațiile în acest caz, iar bărbatul va răspunde în fața instanței pentru faptele comise.

 

-------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel