Român de 44 ani, dispărut fără urmă în Italia. A spus că pleacă în România, dar nu se mai știe nimic de el de câteva zile

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Dorel Văduva a dispărut fără urmă în Italia (Foto: Il Messaggero)
Dorel Văduva a dispărut fără urmă în Italia (Foto: Il Messaggero)

Un român în vârstă de 44 de ani e dispărut de patru zile. Ultima dată văzut în Loreto Aprutino, o localitate din Italia.

Dorel Văduva, un român de 44 de ani rezident în Loreto Aprutino, provincia Pescara, este căutat disperat de familie și prieteni după ce a dispărut fără urmă de patru zile.

Potrivit publicației Il Messaggero, Dorel a fost văzut ultima dată pe 31 ianuarie. Mama lui a încercat să-l sune seara, dar telefonul său era deja închis sau descărcat.

Înalt de 1,82 m și îmbrăcat sportiv, a plecat cu mașina sa, un Audi A3 cu numărul de înmatriculare EA388KR, conform informațiilor. Familia a alertat imediat autoritățile, iar fratele său a căutat în spitalele din zonă fără succes.

Înainte de dispariție, el planificase o întâlnire cu un prieten din Pescara, dar planurile sale au fost brusc întrerupte. Autoritățile au demarat căutări extinse, inclusiv cu elicopterul, încercând să găsească orice informație care să ducă la găsirea lui Dorel Văduva.

Printre altele, românul are niște cunoștințe în oraș, precum și în marea comunitate românească din Montesilvano. El i-a spus unui prieten din Pescara, pe care l-a cunoscut în urmă cu vreo zece zile, că vrea să se întoarcă în țară pentru a lucra cu un văr care are o firmă de eliminare a materialelor feroase. Au convenit că înainte de a pleca se vor întâlni din nou pentru a-și lua rămas bun. În seara trecută, însă, a venit telefonul mamei, care a cerut ajutor după dispariția lui Dorel.

Cei care au informații sunt rugați să contacteze carabinierii pentru a ajuta la rezolvarea misterului dispariției sale.

 

--------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel