Un român din Anglia se plânge de calitatea produselor din magazinele românești: ”Produse expirate în care îți rupi dinții”

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: Capturi de ecran/ Sursă: Tiktok @cosminugaen
Foto: Capturi de ecran/ Sursă: Tiktok @cosminugaen

Un videoclip postat pe Tiktok de un român stabilit în Anglia a stârnit sute de reacții din partea conaționalilor după ce acesta a povestit cum el evită magazinele românești din cauza calității proaste a produselor. 

Un român stabilit în Londra și-a exprimat într-un videoclip postat pe Tiktok, nemulțumirea față de calitatea produselor din magazinele românești din Regatul Unit. Acesta acuză lipsa de respect față de clienți și critică calitatea produselor din aceste magazine. 

”Cică sunt român și trebuie să susțin afacerile românești, dar eu când mă duc și cumpăr de la magazine de români produse expirate, carne pe care se pune altă dată, pentru că a expirat deja, sau cornuri în care îți rupi dinții? Despre lucruri de genul nu mai spunem nimic? De nenumărate ori am fost în magazine la români și polonezi, și am găsit o astfel de mâncare.

Eu o să susțin afacerile românești din Regatul Unit în momentul în care o să își facă o politică și o să afișeze pe geam la intrare că ”dacă cumperi de la noi, nu îți rupi dinții”. Mă duc în centrul Londrei, da, dau trei lire pe un mic dejun dar măcar știu un lucru și nu mă enervez, nu îmi strică nimeni ziua, știu o treabă sigură. 

Sunt de acord, susținem afacerile românilor și orice tip de afacere vreți voi, dar nu ne batem joc de clienți. ”, a povestit românul. 

Reacția românilor din diaspora. ”Eu evit magazinele românești”

 

Criticile românului au primit susținere din partea multor conaționali din diaspora, care au lăsat comentarii de aprobare și și-au împărtășit propriile experiențe negative.

”Să nu mai vorbim despre prețurile pe care le au. O bere Timișoreana este £1.50/70. Prăjiturile sunt £2,50 și a doua zi ești bolnav.” 

”Nu numai că sunt expirate, dar sunt și extrem de scumpe, dublu față de magazinele polonezilor sau turcilor. Nu mai cumpăr nimic niciodată din magazinele românilor.” 

”Am fost la un magazin românesc și mi-a zis casierul ”Doar atât cumperi? Că te văd cam rar”. Bă, nene, e treaba mea cât cumpăr. Nici nu mai calc pe acolo.”

”Bravo. Eu evit magazinele românești de câțiva ani buni.”

”Mie mi-au dat o ciocolată gratis pentru că am făcut cumpărături mari de la ei. Acasă am văzut că era expirată, mai bine nu îmi dădeau deloc.” 

”Ai dreptate!”

”Așa e și în Italia, mai sunt și scumpe.”

”Sau ne fură la cântar, nu pun prețurile, nu mai zic de bon de casă.”

”Prețuri mari și comportament de România.”

”Eu când mă duc la românesc trebuie să încerce ei sa bage 2-3£ în plus, dar sunt si magazine care sunt ok.”

”Cam așa este peste tot în UK. Ai mare dreptate, Cosmin!”

”Mare dreptate ai, am luat carne stricată de mirosea a hoit, hai sa susținem magazinele românești în UK.”

”Și eu le susțin, dar să cumpere alții, eu nu.” 

-------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel