Român plecat la muncă în Germania, dispărut fără urme. Petru nu și-a mai contactat familia de o lună de zile

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Persoana dispărută / Sursă: politiaromana.ro
Foto: Persoana dispărută / Sursă: politiaromana.ro

Un român stabilit în Germania de la începutul acestui an, a fost dat în dispariție. Familia lui Petru susține că nu au mai vorbit cu acesta de o lună de zile. 

Familia și autoritățile din Botoșani sunt în alertă după dispariția lui Petru Cristian Buhă, în vârstă de 45 de ani, din Darabani, care nu a mai fost contactat de aproape o lună de zile, deși era obișnuit să păstreze legătura constantă în timp ce se afla în Germania.

Semnalmentele românului dispărut 

 

Petru are o constituție atletică, înălțime de aproximativ 1,80 m, greutate de 75 kg, păr șaten și ochi căprui. În toată perioada cât a fost plecat a păstrat în mod constant legătura cu familia, însă de o lună de zile acesta nu a mai putut fi contactat, relatează cotidianul local Știri Botoșani. 

Cetățenii care au informații despre locația lui Petru Cristian Buhă sunt îndemnați să contacteze imediat numărul de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție pentru a ajuta la găsirea acestuia. Polițiștii fac apel la solidaritatea comunității în eforturile lor de a aduce liniștea și siguranța familiei acestui botoșănean dispărut.

”Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

---------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel