Român, prins beat mort la volan în Germania. Bărbatul îl avea în dreapta pe fiul său de 11 ani

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un șofer român de TIR a fost prins beat la volan, pe o autostradă din Germania. Cazul este cu atât mai grav cu cât polițiștii au descoperit că în camion se afla și fiul său în vârstă de 11 ani.   

Un incident grav a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe autostrada A24, la intersecția cu Neustadt-Glewe. Un șofer de camion a fost surprins conducând cu o alcoolemie de 2,15‰ . Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, originar din România, a fost oprit în jurul orei 02:15, în cadrul unui control rutier de rutină efectuat de polițiștii de la secția de poliție rutieră Stolpe.

Testul de respirație a confirmat nivelul alarmant de alcool în sânge, iar polițiștii au constatat că șoferul se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Mai mult, în camion se afla și fiul său de doar 11 ani, ambii îndreptându-se spre Hamburg.

Potrivit publicației Nordkurier, șoferului i s-a interzis imediat continuarea drumului, iar pentru confirmarea alcoolemiei i s-a prelevat o probă de sânge.

Poliția a deschis un dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului, iar bărbatului i s-a impus o garanție de 500 de euro.

În mod surprinzător, polițiștii au observat că, în ciuda alcoolemiei ridicate, șoferul nu părea afectat semnificativ, ridicând astfel suspiciuni cu privire la frecvența consumului de alcool.

Pentru a asigura continuarea transportului în siguranță, compania de transport a trimis un alt șofer pentru a prelua camionul.

 

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Citește mai departe:

Un român a fost amendat și lăsat fără platformă, în Germania, după ce a umplut-o până la refuz

 

Polițiștii rutieri germani au observat în trafic un ansamblu neobișnuit de vehicule pe Autostrada 38, în apropierea localității Nordhausen. Controlul agenților a scos la iveală faptul că cele două mașini puse pe platforma trasă de un microbuz depășeau greutatea limită admisă. Românul a fost amendat și nu a fost lăsat să plece. 

Potrivit publicației Harz Kurier, pe Autostrada 38, polițiștii din Nordhausen sunt obișnuiți să întâlnească camioane sau ansambluri de vehicule care depășesc limitele legale de încărcare. După ce, la jumătatea lunii martie a acestui an, un camion plin cu lemne a stabilit un record depășind capacitatea maximă a cântarelor, polițiștii au verificat recent o altă combinație de vehicule, folosindu-se de experiență pentru a detecta posibile probleme. Rezultatele au fost din nou alarmante.

Românul circula cu remorca supraîncărcată

 

În seara zilei de sâmbătă, 17 august, un ansamblu de vehicule format dintr-un Mercedes Sprinter înmatriculat în Germania și o remorcă din România, a stârnit suspiciuni în rândul unei echipe de patrulare de pe autostrada A38, aparținând secției de poliție rutieră din Nordhausen. Polițiștii au observat că remorca, încărcată cu două autoturisme, părea vizibil supraîncărcată, așa că au oprit vehiculul în parcarea Galgenberg-Süd pentru un control amănunțit.

Ceea ce au descoperit i-a lăsat pe polițiști fără cuvinte. Citește aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel