Român, reținut de polițiști după ce a furat mireasa

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un bărbat din Vaslui a fost reținut de polițiști după ce a fost depistat beat la volan, în timp ce fura mireasa, la o nuntă.

O nuntă din localitatea vasluiană Muntenii de Sus s-a transformat într-un scandal, după ce petrecărețul care a decis la miezul nopții să fure mireasa a fost prins beat la volan și reținut de polițiști, scrie publicația Vasluianul.

Incidentul a avut loc joi noaptea, când o patrulă de la Poliția Rutieră a oprit în mijlocul Vasluiului o mașină din care se auzea muzică dată la maxim, iar înăuntru era și o mireasă.

Șoferul le-a spus oamenilor legii că participa la o nuntă și tocmai furase mireasa, conform tradiției. Polițiștii au sesizat însă imediat că bărbatul era beat, iar după ce a suflat în alcooltest i-au depistat o alcoolemie de 0,68 la mie.

În aceste condiții, nuntașul la fost reținut de polițiști și dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Mireasa rămasă în mașină a trebuit să-și sune familia de la nunta care continua în absența ei, cerând să-i trimită un șofer care nu a băut alcool pentru a o aduce înapoi la petrecere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel