Româncă dispărută în ziua de Paște în Italia. Tânăra din Olt este căutată cu disperare de familie

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Româncă dispărută în ziua de Paște în Italia. Tânăra din Olt este căutată cu disperare de familie / Sursă foto: Poliția Română.
Româncă dispărută în ziua de Paște în Italia. Tânăra din Olt este căutată cu disperare de familie / Sursă foto: Poliția Română.

Tânără româncă, Ana Maria Bântescu, în vârstă de 24 de ani, este căutată cu disperare de autoritățile din Olt după ce familia sa nu a mai putut lua legătura cu ea începând cu data de 5 mai, ziua de Paște. 

Potrivit informațiilor furnizate de mama sa, Ana Maria ar fi trebuit să se afle în localitatea Milano din Italia în acea perioadă. Fata este originară din municipiul Caracal, județul Olt.

Dispariția sa a fost semnalată la Poliția Olt în data de 10 mai de către mama sa profund îngrijorată că fiica ei nu îi mai răspunde la apeluri sau mesaje. Autoritățile au confirmat că au primit sesizarea și au început investigațiile pentru a găsi tânăra dispărută.

Subinspectorul Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a oferit detalii cu privire la semnalmentele tinerei. Ana Maria Bântescu are o înălțime de 1,55 metri, o greutate de aproximativ 45 de kilograme, păr negru lung și ochi căprui. De asemenea, are tatuaje distinctive pe brațul și antebrațul drept, având un model floral, iar pe gât poartă un tatuaj ce imită un colier.

 

Apropiații susțin că tânăra nu ar avea probleme acasă

 

Surse neconfirmate au indicat că aceasta nu ar fi plecat de acasă anterior și că dispariția sa este considerată neobișnuită de către familia și cunoscuții săi, conform Eveniment de Olt.

În apelul către public, autoritățile au cerut sprijinul comunității pentru a găsi tânăra. Orice informație relevantă care ar putea ajuta la găsirea ei este rugată să fie raportată la cea mai apropiată unitate de poliție sau la numărul de urgență 112.

Până în prezent, cercetările continuă în încercarea de a găsi indicii despre locația sau starea actuală a Anei Maria Bântescu. Familie și prieteni își exprimă îngrijorarea și speră că tânăra va fi găsită în siguranță cât mai curând posibil.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel