Româncă grav bolnavă din Italia, terorizată de fiul ei: Tânărul a fost arestat pentru a doua oară

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Româncă grav bolnavă din Italia, terorizată de fiul ei: Tânărul a fost arestat pentru a doua oară
Româncă grav bolnavă din Italia, terorizată de fiul ei: Tânărul a fost arestat pentru a doua oară

O femeie româncă bolnavă de cancer, rezidentă în Rimini, Italia, trăiește o dramă continuă, fiind supusă unor abuzuri inimaginabile din partea propriului fiu. 

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat pentru a doua oară sub acuzația de rele tratamente aplicate mamei sale, în ciuda faptului că a mai fost condamnat anterior pentru violență domestică împotriva acesteia.

Potrivit autorităților, acesta nu și-a schimbat comportamentul violent, ci dimpotrivă, a devenit și mai agresiv în ultimele luni, continuând să-și abuzeze mama, grav bolnavă de cancer, conform presei străine.

 

Violență fizică și amenințări constante

 

Pe baza unei ordonanțe de arestare preventivă emise de judecătorul Vinicio Cantarini, la cererea procurorului adjunct Annadomenica Galluccio, tânărul a fost reținut de poliția din Rimini la sfârșitul săptămânii trecute. Acuzațiile împotriva lui sunt grave, iar circumstanțele sunt agravate de recidiva sa. 

Femeia, aflată într-o stare de sănătate precară, a fost supusă constant la amenințări și abuzuri fizice din partea fiului său. Potrivit procurorilor, tânărul a trimis mesaje de amenințare explicite, inclusiv cuvinte ca „O să te omor” și insulte. La aceste mesaje s-au adăugat și episoadele de violență fizică.

Tânărul, care se confruntă cu dependența de droguri, devenea violent în timpul crizelor de sevraj, de multe ori bătându-și mama. În ciuda intervenției unui psihiatru care l-a recomandat pe fiu pentru tratament într-un centru de reabilitare pentru dependenți de droguri, acesta nu a urmat niciodată tratamentul prescris.

 

Un nou episod de violență, după o operație delicată

 

Ultimul episod de violență s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni, imediat după ce femeia s-a întors acasă din spital, unde a suferit o operație delicată pentru tratarea unei tumori. Într-un acces de furie, tânărul și-a atacat mama și, conform mărturiei acesteia, i-a aruncat un telefon mobil în față.

Epuizată fizic și psihic, femeia nu a mai putut suporta abuzurile și a decis să meargă din nou la poliție pentru a depune o plângere formală. Aceasta a povestit în detaliu polițiștilor toate abuzurile suferite, iar în urma investigațiilor, fiul ei a fost din nou arestat.

Acest caz este unul deosebit de tragic. Femeia, grav bolnavă, s-a aflat la mila fiului ei violent și dependent de droguri, trăind într-o teroare constantă chiar în propria casă.

 

Recidivă șocantă: Fiul agresiv reținut din nou

 

Recidiva tânărului adaugă o notă și mai gravă acestui caz, în condițiile în care autoritățile au intervenit anterior, dar măsurile luate nu au reușit să-l împiedice pe acesta să continue comportamentul abuziv. Deși condamnat o dată pentru maltratarea mamei sale, el nu a dat semne de reabilitare și și-a continuat comportamentul violent, punând în pericol viața mamei sale bolnave.

Arestarea sa recentă a fost văzută ca un pas necesar pentru a proteja femeia. Poliția și autoritățile judiciare continuă să investigheze cazul pentru a asigura o justiție adecvată și pentru a preveni alte incidente similare.

 

-------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel