Romania - Belgia: suporterii români fac spectacol și la Köln înainte de meci. Previziuni rezultat. VIDEO

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
România face spectacol și la Köln înainte de meci. Previziuni rezultat Romania - Belgia / Foto: TikTok
România face spectacol și la Köln înainte de meci. Previziuni rezultat Romania - Belgia / Foto: TikTok

Românii speră la același rezultat și sunt pregătiți deja de meci.  Atmosfera din jurul Domului din Köln este vibrantă și plină de entuziasm, cu doar câteva ore înainte de mult așteptatul meci dintre România și Belgia.

Suporterii români au transformat locul într-un adevărat festival de culori și sunete, demonstrându-și sprijinul necondiționat pentru echipa națională. Cu pancarte și steaguri, zeci de suporteri cântă melodii tradiționale românești, acompaniați de un saxofonist talentat, creând un spectacol memorabil pentru toți cei prezenți.

Entuziasmul fanilor nu se limitează doar la Köln. Pe TikTok, sute de clipuri cu românii care cântă, dansează și se roagă pentru echipa lor au devenit virale, arătând solidaritatea și speranțele mari pe care aceștia le au pentru victoria României. Toți ochii sunt ațintiți asupra echipei, iar atmosfera de sărbătoare din jurul stadionului este molipsitoare.

 

@szilagyimark17 #euro #euro2024 #romania #romania???????? #koln ♬ sunet original - M A R K ????

 

Previziuni pentru meciul România - Belgia

 

Pe măsură ce tensiunea crește înainte de meci, previziunile și pronosticurile au început să curgă. Printre susținătorii echipei naționale se află și Pataki Marius, un mentor și coach care a devenit viral pe TikTok după ce a prezis cu exactitate victoria României împotriva Ucrainei. Într-un nou videoclip, acesta a făcut o previziune îndrăzneață pentru meciul cu Belgia.

„Rezultat final România-Belgia: câștigă România. Foarte puțini dau pronosticul acesta. Am nimerit-o și cu Ucraina și v-am spus de ce o să câștige. Azi, cu Belgia vom câștiga pentru că ei ne vor ataca, vor fi disperați să ne dea gol, iar noi îi prindem pe contraatac și îi taxăm. Deci România o să bată Belgia. Surpriza campionatului european va fi România. Nimeni nu îi dă șanse să ajungă mai departe de optimi, dar eu zic că 100% vor fi în semifinale. Știu asta pentru că intuiția mea este foarte foarte dezvoltată. Nu uita, România bate Belgia și ajunge în semifinale,” a declarat Pataki Marius.

 

@mariuspataki.ro

 

♬ sunet original - Pataki Marius- Mentor și coach

 

Această declarație a stârnit un val de optimism în rândul suporterilor, mulți dintre aceștia declarându-se convinși că echipa lor poate face surpriza campionatului. 

Fie că vor fi pe stadion sau urmărind meciul de acasă, suporterii români sunt pregătiți să își susțină echipa cu toată inima. Indiferent de rezultat, echipa națională a reușit deja să aducă împreună o comunitate și să creeze momente de neuitat pentru fanii săi.

Ce scor crezi ca va fi în această seară?

 

@vanezandrei Predictia ta aleatorie pentru meciul de astazi dintre Belgia si Romania ????. #fotbalcuvanez #footballtiktok #challenge #prediction #euro2024 #romania???????? #fy ♬ Epic orchestra(256607) - Red Cat Blue

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel