România câștiga grupa EURO. Rezultat ISTORIC pentru naționala noastră!

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Scor istoric: România s-a calificat de pe locul unu în grupă la EURO 2024.

România a reușit o performanță extraordinară la EURO 2024. A făcut egal (1-1) cu Slovacia, rezultat care ne-a asigurat calificarea în optimile de finală. Meciul disputat la Frankfurt a fost unul intens, cu "tricolorii" arătând o determinare de neclintit.

Slovacia a deschis scorul în minutul 24, dar naționala condusă de Edi Iordănescu nu a cedat. România a egalat prin Răzvan Marin, care a transformat un penalty obținut de Ianis Hagi, în minutul 36. Acest gol a fost suficient pentru a ne asigura locul întâi în grupă, trimițând atât România, cât și Slovacia în fazele eliminatorii.

Este doar a doua oară în istorie când România ajunge în fazele eliminatorii ale unui turneu continental, ultima oară fiind acum 24 de ani. Echipa noastră va întâlni în optimile de finală fie Slovenia, fie Olanda, în funcție de rezultatele din celelalte grupe.

Această calificare reprezintă un moment de mândrie și speranță pentru fanii români, care așteaptă cu nerăbdare să vadă evoluția echipei în fazele eliminatorii. România a demonstrat că poate lupta cu determinare și pasiune, iar meciurile viitoare se anunță a fi la fel de spectaculoase. Bravo, tricolori! Suntem în optimile Euro 2024!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel