România- Slovacia: 1-1. „Tricolorii” marchează din penalty! Tot Bucureștiul a răsunat: „Goool” VIDEO

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
România- Slovacia: 1-1. „Tricolorii” marchează din penalty! Tot Bucureștiul a răsunat: „Goool”
România- Slovacia: 1-1. „Tricolorii” marchează din penalty! Tot Bucureștiul a răsunat: „Goool”

GOL România! Naționala României a egalat, scor 1-1, în fața Slovaciei în meciul crucial din cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2024.

La minutul 34, Ianis Hagi a fost faultat la marginea careului, generând discuții aprinse cu privire la locul unde s-a produs faultul. Utilizarea tehnologiei VAR a fost esențială în decizia finală, iar la minutul 36, arbitrul a acordat penalty pentru naționala României.

 

România marchează în minutul 37!

 

Răzvan Marin a preluat responsabilitatea execuției și nu a dezamăgit, trimițând mingea imparabil în plasă la minutul 37. Acest gol a restabilit egalitatea pe tabelă și a readus speranțele în rândul suporterilor români, atmosfera din tribune devenind incendiară.

România a avut o performanță solidă în primele două meciuri ale grupei E. Echipa a învins Ucraina cu 3-0 în primul meci și a suferit o înfrângere 0-2 în fața puternicei echipe a Belgiei. Datorită rezultatului de egalitate în meciul cu Slovacia, tricolorii se află pe primul loc în grupă după primele două runde de meciuri. Această poziție îi plasează într-o situație favorabilă în cadrul competiției, cu șanse mari să se califice în faza următoare.

Grupa E s-a dovedit a fi una extrem de echilibrată, toate cele patru echipe având același număr de puncte după primele două meciuri. Această situație a creat o tensiune neobișnuită în cadrul turneului european, unde oricare dintre echipe poate ocupa locurile de calificare sau riscă eliminarea.

 

Reacția suporterilor la golul României

 

Tot Bucureștiul a strigat în cor la golul României. Atmosfera de pe Victoriei este incendiară. Imagini în exclusivitate de la momentul decisiv pentru „optimile” EURO 2024.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel