România - Slovacia, LIVE TEXT. România s-a calificat de pe locul unu. Cele mai importante informații despre meciul "Generației de suflet"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Suporterii speră la o victorie astăzi (Foto: FB/Echipa Națională de Fotbal)
Suporterii speră la o victorie astăzi (Foto: FB/Echipa Națională de Fotbal)

Slovacia - România, ultimul meci al naționalei din grupa E de la Euro 2024, va avea loc astăzi, începând cu ora 19:00, la Frankfurt. Cele mai importante informații despre meciul vital pentru calificarea mai departe.

România este pe primul loc în grupă după primele două meciuri. Am învins Ucraina, 3-0, și am pierdut cu Belgia, 0-2. Dacă tricolorii înving Slovacia diseară, termină grupa pe primul loc. 

LIVE TEXT

Scor istoric: România s-a calificat de pe locul unu în grupă la EURO 2024.

Au marcat: Ondrej Duda '24 / Răzvan Marin '37 p. 

Minutul 37: România marchează! Răzvan Marin trimite mingea în plasă, restabilind egalitatea pentru România! Echipa noastră revine în joc! 

Minutul 36: Penalty! Este acordată o lovitură de la punctul cu var. Răzvan Marin se pregătește să execute!

MIN. 24: Slovacia deschide scorul, 1-0. Hai România!

 

Primul 11 aliniat de Edi Iordănescu: Ianis Hagi, titular

 

Echipa de start: Fl. Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R.Marin, M. Marin – I., Hagi, N. Stanciu, Fl. Coman – Drăguș.

Rezerve: H. Moldovan, Târnovanu, Alibec, Bîrligea, Cicâldău, Man, Mihăilă, Mogoș, Nedelcearu, Olaru, Pușcaș, Racovițan, Rus, Sorescu, Șut.

Selecționer: Edwart Iordănescu.

 

Echipele probabile pentru Slovacia - România

 

Slovacia (4-3-3): Dubravka - Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko - Kucka, Lobotka, Duda - Schranz, Bozenik, Haraslin

Ratează următorul meci dacă primește „galben”: Schranz

România (4-3-3): Niță - Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Draguș, Fl. Coman

Ratează următorul meci dacă primesc „galben”: Bancu, R. Marin, M. Marin

Scenariile în care se califică România mai departe

 

Grupa E este cea mai echilibrată din cadrul Campionatului European, aducând o situație fără precedent în istoria turneului. Toate cele patru echipe au același număr de puncte, astfel că fiecare echipă are șanse egale să ocupe primul loc sau să termine pe ultimul loc și să fie eliminată.

Scenariul 1: România câștigă

Dacă România învinge, există două posibilități: putem ocupa locul 2 dacă Belgia câștigă în fața Ucrainei, sau locul 1 dacă Belgia nu câștigă. În acest scenariu, România ar acumula 6 puncte după cele trei meciuri.

Scenariul 2: România face egal

Dacă meciul dintre România și Belgia se termină la egalitate, România este sigură de calificare, fie de pe locul 1, fie de pe locul 2. Dacă și partida dintre Belgia și Ucraina se încheie la egalitate și Belgia marchează mai puține goluri împotriva Ucrainei decât România în meciul cu Slovacia, atunci România va ocupa locul 1. În oricare alt caz, vom fi pe locul 2.

Scenariul 3: România pierde, dar are șanse de calificare

În cazul unei înfrângeri în fața Slovaciei, România poate termina pe locul 3 sau 4. Dacă Belgia învinge Ucraina și România pierde la o diferență de maximum 5 goluri, vom avea cel puțin două echipe sub noi în clasamentul pentru locul 3 (Ungaria și Croația) și ne vom califica în optimile de finală. Dacă Belgia nu câștigă, România va ocupa locul 4 și va fi eliminată.

Posibili adversari în optimi

 

Dacă terminăm pe locul 3 în grupa E, ne așteaptă Spania sau Anglia. În eventualitatea unei victorii, am putea întâlni Italia sau Elveția (dacă ne aflăm pe ruta liderului grupei C) sau Germania (dacă suntem pe ruta Spaniei) în sferturi.

Dacă terminăm pe locul 2, vom juca în optimi cu Franța, iar în cazul unei victorii, ne-am putea confrunta cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Dacă România ocupă locul 1, vom avea trei posibili adversari: Olanda, Ungaria sau locul 3 din grupa C (Slovenia). În sferturi, am putea întâlni învingătoarea dintre Austria și locul 2 din grupa F: Turcia, Cehia sau Georgia.

Zeci de mii de români au venit să susțină naționala la meciul cu Slovacia

 

Zeci de mii de români au luat cu asalt străzile din Frankfurt, în așteptarea meciului decisiv al naționalei de fotbal în compania Slovaciei, care va începe la ora 19.00, ultimul din Grupa E. 

Vezi aici imagini incredibile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel