EXCLUSIV  Românii din Italia și implicarea politică – Claudiu Stănășel, la "România are nevoie de tine, implică-te"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Emisiunea "România are nevoie de tine, implică-te", moderată de jurnalistul Bogdan Bolojan, revine pe StiriDiaspora, DCNews și DCNews TV, pe data de 11 octombrie, la ora 14:00, cu un nou invitat special: Claudiu Stănășel, vicepreședintele Consiliului Local din Prato, Italia, recent recunoscut drept unul dintre cei mai influenți tineri politicieni din Italia.

În această ediție specială, Claudiu Stănășel va discuta despre experiența sa unică, fiind singurul străin care a primit acest prestigios premiu în Italia și va aborda tematici esențiale pentru românii din Diaspora și din țară: cum putem convinge românii să participe la alegerile care se apropie, și cât de importante sunt asociațiile românești din afara granițelor?

Vom analiza împreună aceste aspecte și vom explora situația economică a românilor din Italia – mai pot aceștia face față provocărilor financiare?

Claudiu Stănășel ne va împărtăși perspectiva sa asupra soluțiilor pe care statul român le-ar putea implementa pentru a face România mai atractivă pentru cei din Diaspora. O altă întrebare importantă vizează prezența la vot – putem spera la o mobilizare mai mare a românilor din străinătate la următoarele alegeri?

Discuția va continua cu o evaluare a activității parlamentarilor români din Diaspora: sunt aceștia suficient de numeroși și eficienți?

Nu ratați această dezbatere captivantă cu Claudiu Stănășel

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel