Românul găsit mort într-o fermă din Spania era un infractor periculos, căutat de poliția din Iași

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Ionuț Vlăduț Antoce, românul găsit mort în Spania
Ionuț Vlăduț Antoce, românul găsit mort în Spania

Răsturnare de situație în cazul românului găsit mort în condiții misterioase într-o fermă din Spania. Bărbatul era de fapt unul dintre cei mai periculoși infractori români, căutat de poliția din Iași pentru un jaf violent.

Ionuț Vlăduț Antoce, un român în vârstă de 38 de ani, cunoscut drept unul dintre cei mai periculoși tâlhari din România, a fost găsit mort pe 13 octombrie 2024, într-o fermă din Estepona, Spania. Trupul neînsuflețit al acestuia prezenta multiple lovituri la cap și o tăietură adâncă în zona gâtului, un mod brutal de a muri care a șocat atât comunitatea locală, cât și opinia publică din România.

Românul era căutat pentru o tâlhărie comisă în 2021

 

Antoce fusese condamnat la începutul lunii octombrie 2024 la șase ani de închisoare pentru o tâlhărie comisă în Iași, în 2021. Jaful, considerat unul dintre cele mai violente din cartierul Bucium, a avut loc la locuința unui fost traficant de țigări, Valeriu Anghel, cunoscut sub numele de "Rocco". Antoce, împreună cu trei complici, a pătruns mascat în casa acestuia și a atacat victimele cu brutalitate.

"Rocco" a suferit o fractură deschisă la picioare în timpul atacului, iar tâlharii au fugit cu aproximativ 3.000 de lei. Antoce a fost capturat de poliție în județul Vaslui, în august 2021, după o urmărire intensă și o intervenție în care au fost trase mai multe focuri de armă.

Deși condamnat la închisoare, Antoce nu s-a predat autorităților, alegând în schimb să fugă în Spania. Acolo lucra la o fermă din Estepona, locul unde a fost descoperit mort. Circumstanțele exacte ale crimei sunt încă neclare, iar autoritățile spaniole au deschis o anchetă pentru a stabili motivele și posibilii autori ai crimei.

Familia lui Ionuț Antoce, originară din Vaslui, caută acum bani pentru a repatria trupul acestuia. Bărbatul lasă în urmă o fetiță de nouă ani.

Ancheta continuă, însă până în acest moment, autoritățile nu au oferit informații clare despre persoanele responsabile pentru această crimă sângeroasă, scrie publicația locală BZI.

 

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

 

Citește mai departe

Românul care trimitea "pachete speciale" din Spania, cu firme de curierat, arestat preventiv 

 

Un bărbat din Alba a ajuns în arest preventiv după ce a fost acuzat de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc. Potrivit anchetatorilor, în anul 2023, acesta ar fi organizat transportul unui colet din Spania către România, utilizând serviciile unei companii de transport. În coletul respectiv, bine ascunse printre produse alimentare, au fost găsite două pachete vidate ce conțineau aproximativ 800 de grame de cannabis, cantitate destinată vânzării pe piața neagră.

Operațiunea a fost coordonată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Alba Iulia, în colaborare cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Alba Iulia. Ancheta a scos la iveală faptul că între 26 noiembrie și 6 decembrie 2023, suspectul, în vârstă de 38 de ani, ar fi procurat și transportat drogurile din Spania, ascunzându-le în pachetul trimis prin firma de curierat.

Vezi aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel