Roșii umplute la cuptor. O gustare rapidă și ușoară, cu doar 260 de calorii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Roșii umplute la cuptor. O gustare rapidă și ușoară, cu doar 260 de calorii
Roșii umplute la cuptor. O gustare rapidă și ușoară, cu doar 260 de calorii

Roșii umplute la cuptor. O gustarea rapidă și ușoară, pe care o puteți face pentru cină și, în plus, îi veți convinge pe copii să mănânce legume. Umplute cu somon și mozzarella și coapte în cuptor, aceste roșii suculente vor deveni repede gustarea preferată a familiei. 

 

Ingredientele pentru trei porții:

150 de grame de somon natural tăiat cuburi;

500 grame de mozzarella tăiată fâșii;

șase linguri de pesmet;

trei roșii;

un strop de ulei de măsline extravirgin;

sare după gust.

 

 

Roșii umplute la cuptor. O gustare rapidă și ușoară, cu doar 260 de calorii. Pregătirea

 

Roșiile le spălam bine si le așezăm cu partea unde a fost codita in jos. Asa vor avea o stabilitate mai buna. Tăiem cate o felie de aproximativ 1 cm grosime din partea opusa pentru a forma un fel de capac.

 

Vedeți și.  Pizza cu ton, fără aluat. Un deliciu culinar din trei ingrediente. O felie are 250 de calorii 

 

Apoi puneți somonul într-un bol și adăugați o parte din mozzarella și două linguri generoase de pesmet. Toate ingredientele se amestecă bine. Acum este timpul să ne umplem roșiile cu această compoziție.

 

Citiți și: Lasagna cu dovlecei și cartofi. Un prânz ușor și delicios, cu doar 130 de calorii

 

Luați o tavă de copt și ungeți-o cu un strop de ulei de măsline extravirgin. Așezați în tavă roșiile umplute, pe care le ornați cu restul de mozzarella și ultimele trei linguri de pesmet. Acoperiți roșiile cu feliile lor pe care le-ați tăiat inițial pe post de capac.

 

Vă sugerăm și: Trartă moale cu roșii și mozzarella. N-o să te poți opri din mâncat, are un gust divin!

 

În acest moment nu mai rămâne decât băgați tava într-un cuptor, la 180 de grade pentru aproximativ douăzeci de minute. Timp de preparare - 10 minute, timp de gătire - 20 minute, timp total - 30 minute, porții - 3, calorii -  260 calorii. Poftă bună

 

 

Roșii umplute cu carne. Ingrediente și mod de preparare

 

De asemenea, puteți prepara și roșii umplute cu carne tocată.

8 roșii mari,

300 g carne tocată,

2 linguri orez,

2 cepe medii,

sare și piper,

pătrunjel.

 

Spălăm roșiile, le tăiem căpăcelul, pe care îl păstrăm, scobim miezul roșiilor pe care îl vom folosi pentru sos și umplem roșiile cu carnea tocată, pe care o amestecăm în prealabil cu sare, piper, ceapă tocată mărunt și cele 2 linguri de orez înmuiat.

 

Ar putea să vă placă și: Pizza fără frământare. Este gata în 5 minute și extrem de delicioasă. Toata familia te va lăuda

 

Așezăm roșiile umplute și acoperite de propriul căpăcel, într-o cratiță cu puțină apă. Miezul roșiilor îl mixăm la robot împreună cu câteva codițe verzi de ceapă și îl adăugăm de jur împrejurul roșiilor. Acoperim cratița și lăsăm roșiile să fiarbă, la foc mic, pentru 45 minute.

După ce roțiile s-au pătrus, se transferă împreună cu o parte din sosul format într-o tavă și se bagă la cuptor, la 200 grade, pentru 20 minute. După 20 minute scoatem roșiile și le servim alături de puțină smântână și pudrate cu pătrunjel proaspăt. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel