Rudele individului care a ucis-o pe doctorița Marina Gavril au făcut scandal la parchet. Au intervenit jandarmii

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Rudele individului acuzat că a ucis-o pe doctorița stomatolog de la Brăila au făcut scandal în fața parchetului. 

Zeci de persoane de etnie romă au protestat în fața Parchetului din Brăila, nemulțumite de reținerea pentru 30 de zile a individului acuzat de uciderea doctoriței Marina Gavril. Rudele suspectului susțin că acesta este nevinovat și au solicitat eliberarea sa sau prezentarea dovezilor împotriva lui. Acestea au strigat că vor să vadă caietul cu programările doctoriței, să fie clar numele suspectului și prezența sa în cabinet. 

Totuși, crima nu pare a fi legată de vreo programare pe care acesta ar fi avut-o, deocamdată totul ducând pe pista unei crime la comandă. Toate detaliile care au dus la reținerea suspectului au fost extrase de pe camerele de supraveghere. 

De ce a fost crimă la comandă în cazul doctoriței Marina Gavril?

 

Procurorii au dezvăluit că uciderea doctoriței Marina Gavril ar fi fost premeditată, ceea ce sugerează că făptașul a plănuit crima în detaliu. Criminalul a stat în cabinet doar 33 de secunde și nu există nicio legătură directă între el și victima, ceea ce ar putea indica faptul că a fost plătit să comită crima.

Suspectul, în vârstă de 39 de ani, are un trecut infracțional încărcat, având la activ două condamnări pentru jafuri violente în Germania și Franța. A fost eliberat din închisoare în data de 24 martie anul curent. De asemenea, se știe că a folosit o armă în unul dintre jafurile comise.

Procurorii păstrează discreția în acest caz, oferind puține informații presei. Prinderea suspectului a fost o surpriză pentru mulți jurnaliști, iar după reținerea acestuia, s-a confirmat că a folosit dreptul la tăcere și nu a recunoscut crima.

Probele împotriva suspectului

Singurele dovezi pe care le au procurorii până în acest moment sunt probele biologice și imaginile de pe camerele de supraveghere care îl arată intrând și ieșind din cabinetul doctoriței. Criminalul și-a schimbat hainele de mai multe ori pe traseu, pentru a deruta anchetatorii. În momentul comiterii crimei, acesta a acționat rapid, indicând o posibilă premeditare și o eventuală motivație financiară.

Întrebări rămase fără răspuns

Nici arma crimei și nici telefonul mobil al doctoriței Marina Gavril nu au fost găsite încă. Telefonul ar putea furniza informații cruciale despre motivele crimei. Alte informații sugerează că soții Gavril aveau o avere de câteva milioane de euro, ceea ce ar putea complica și mai mult ancheta. 

Investigațiile continuă, iar autoritățile speră să clarifice toate circumstanțele acestui caz complex.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel