Rulou din cartofi umplut cu șuncă. Fără unt și fără făină. O gustare sățioasă, cu doar 200 de calorii. Ai nevoie neapărat de o răzătoare

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Rulou din cartofi umplut cu șuncă. Fără unt și fără făină. O gustare sățioasă, cu doar 200 de calorii. Ai nevoie neapărat de o răzătoare
Rulou din cartofi umplut cu șuncă. Fără unt și fără făină. O gustare sățioasă, cu doar 200 de calorii. Ai nevoie neapărat de o răzătoare

Ruloul din cartofi rași, fără unt și fără făină. Această gustare delicioasă este gata în cel mai scurt timp și are doar 200 de calorii pe porție. Acest lucru se datorează faptului că nu conține nici unt, nici făină. Poate fi servită ca aperitiv sau, de ce nu, ca al doilea fel de mâncare la o masă cu prietenii. 

Ingredientele pentru șase porții:

550 grame de cartofi;

150 de grame de șuncă slabă;

100 de grame de cașcaval afumat;

60 de grame de parmezan ras;

doua ouă;

pătrunjel tocat,

 sare și piper după gust.

 

Rulou din cartofi umplut cu șuncă. Fără unt și fără făină. O gustare sățioasă, cu doar 200 de calorii. Ai nevoie neapărat de o răzătoare. Cum se face

 

 

 

Cartofii se curăță și se dau prin răzătoare cu găuri destul de mari și se elimnă excesul de suc. Spargeți ouăle într-un castron și mixați-le cu puțină sare. Adăugați apoi piper, pătrunjel și parmezan.

 

Vedeți și. Clătite ușoare din dovlecei. O gustare delicioasă și dietetică. O porție are doar 190 de calorii

 

Cartofii trebuie puși într-un castron destul de mare. Următorul pas este să adăugați ouăle bătute la cartofi și să amestecați bine astfel încât ingredientele să se pătrundă.

 

Vă sugerăm și: Focaccia ușoară de legume. O gustare excelentă cu doar 180 de calorii pe felie

 

Apoi luați o tigaie și acoperiți-o cu hârtie pergament și turnați aluatul în ea asigurându-vă că este distribuit uniform. În acest moment nu mai rămâne decât să puneți într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade, timp de o jumătate de oră.

 

Încercați și: O gustare rapidă și sățioasă. Ai nevoie doar de patru ingrediente și deliciul culinar e gata

 

După o jumătate de oră, se scoate din cuptor, se lasă să se răcească puțin și apoi se umple cu șuncă și cașcaval afumat, dat prin răzătoare. Foia se rulează, se unge cu puțin ulei de măsline, apoi se presară cu puțin parmezan și se dă la cuptor înă cinci minute. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel