Rulouri de primăvară, o rețetă rapidă, de vis! Încearcă această delicatesă!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Rulouri de primăvară, o rețetă rapidă, de vis! Încearcă această delicatesă!
Rulouri de primăvară, o rețetă rapidă, de vis! Încearcă această delicatesă!

Rulourile de primăvară sunt una dintre cele mai consumate delicatese chinezești și umpluturile lor pot fi foarte variate, dar sunt foarte gustoase cu legume. În plus, sunt însoțite de sos dulce-acru. 

Le puteți face acasă, deoarece sunt aluaturi special pentru rulouri deja făcute, pot fi proaspete sau congelate, iar în câteva minute le veți avea gata.

Vă învățăm cum să faceți rulouri de primăvară într-o friteuză cu aer. Sunt crocante și fără ulei!

Cum să faci gogoși pufoase ușor și rapid. Cea mai bună rețetă pentru aluat se află aici. Mănânci și mai vrei!

 

Rulouri de primăvară - Ingrediente

 

- 1 pachet de aluat pentru rulouri

- 1 bucată de varză albă

- 1 morcov

- 400 de grame amestec de carne tocată-pui-curcan

- ulei de măsline

- ulei de soia

- sare

- piper.

Pate de casă. Nici în restaurant nu găsești așa bunătate! Rețeta simplă

 

Cum se prepară rulourile de primăvară 

 

Se pregătesc legumele, se spală varza și morcovul, se toacă varza și se răzuiște morcovul fâșii.

Se pune o tigaie la foc mediu cu un strop de ulei de măsline, se adaugă carnea tocată și se prăjește.

Când carnea este pe jumătate gata se adaugă legumele: varza și morcovul, se adaugă puțină sare și piper. Lăsăm să fiarbă până când legumele sunt puțin fierte.

Când vezi că totul este aproape fiert, adaugă un jet bun de soia, amestecă bine și lasă să fiarbă câteva minute. Gustați pentru a vedea dacă doriți să adăugați mai multă sare sau piper.

Când vezi că toată umplutura este deja gătită după gust, închideți focul și lăsați umplutura să se răcească pentru a nu se rupe aluatul.

Luați aluatul, puneți o parte din umplutură și rulați rulourile.

Încinge friteuza timp de 2-3 minute. Pune rulourile în ea, date în prealabil cu puțin ulei, cu ajutorul unei pensule.

Închideți friteuza și puneți la 200 ºC pentru aproximativ 7-8 minute. La jumătatea timpului, deschideți și uitați-vă pentru a vedea cum se gătesc rulourile, le puteți întoarce.

Omletă pufoasă „Polyanka”. Din două felii de pâine și două ouă faci un deliciu. Este gata în doar zece minute!

Lăsați rulourile de primăvară în friteuza cu aer să se gătească până se rumenesc pe ambele părți.

Se servesc însoțite de puțin sos. 

Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt        
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g        
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G        

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel