"Șacalul" susține că este nevinovat și cere să fie eliberat. Refuză să coopereze cu anchetatorii

Alexandra Curtache |
Data publicării:
"Șacalul" susține că este nevinovat și cere să fie eliberat. Refuză să coopereze cu anchetatorii / Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
"Șacalul" susține că este nevinovat și cere să fie eliberat. Refuză să coopereze cu anchetatorii / Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un bărbat cunoscut sub pseudonimul de "Șacalul", acuzat de o dublă crimă premeditată, își proclamă nevinovăția și solicită eliberarea din arest preventiv. 

Incidentul, care a zguduit litoralul românesc, a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, iar "Șacalul" se află în centrul investigației pentru uciderea a două tinere.

Deși pare să joace rolul de om credincios și amabil, aparențele au fost rapid dezmințite de cercetările anchetatorilor, care susțin că individul, împreună cu concubina sa și fiul acesteia, au încercat să ascundă dovezile și să inducă ideea că victimele sale erau încă în viață.

 

Comportamentul suspect în fața anchetatorilor

 

În fața anchetatorilor, "Șacalul" a adoptat o poziție defensivă, refuzând să ofere detalii despre crime și să își recunoască faptele. Procurorii au precizat că el nu a colaborat deloc cu autoritățile, refuzând să discute dacă le cunoștea pe cele două fete înainte de incident sau dacă existau alte legături între ei.

Întrebări persistente continuă să planeze asupra acestui caz: dacă "Șacalul" nu le cunoștea pe victime, cum de s-a întâlnit cu Denisa, una dintre fete, la ora 05:00 dimineața, la hotelul unde ea era cazată? De ce au plecat împreună cu mașina personală a fetei?

Procurorii susțin că cei doi au mers apoi la apartamentul lui din Năvodari, unde ar fi consumat substanțe interzise și ar fi întreținut relații intime. Aceste detalii oferă o perspectivă sumbră asupra incidentului și conturează o imagine complexă și tensionată a relației dintre "Șacalul" și victimele sale.

 

Acuzat de multiple infracțiuni

 

"Șacalul" este acuzat de comiterea a două omoruri calificate cu premeditare în scop de jaf, precum și de două tâlhării, având în vedere că a furat mașinile victimelor și le-a vândut ulterior.

De asemenea, el este acuzat de acces ilegal la un sistem informatic, după ce a folosit telefonul Denisei pentru a trimite mesaje în numele ei rudelor și angajatorilor ei, creând astfel o iluzie că tânăra era încă în viață.

Individul contestă măsura arestului preventiv și speră să fie eliberat pe data de 17 septembrie, când instanța va analiza cererea sa. În pofida acuzațiilor grave care i se aduc, "Șacalul" își proclamă nevinovăția, susținând că a fost victima unei înscenări. Până atunci, procurorii își continuă investigațiile, încercând să strângă mai multe dovezi pentru a-l incrimina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel