Salata cu ton și ouă fierte este masa ideală pentru orice moment al zilei. Este un preparat ușor pentru stomac, indicat pentru siluetă şi mai mult decât uşor de făcut.
Salată cu ton și ouă fierte, rămase de la Paște. O rețetă rapidă și delicioasă. INGREDIENTE
1 conservă de ton;
2-3 ouă fierte;
1 salată verde;
2 ardei grași;
100 g boabe de porumb;
1 castravete proaspăt;
o legătură de ceapă verde;
100 g măsline negre;
100 g brânză de oi.
Pentru dressing - 100 ml oţet balsamic, 100 ml ulei, 100 ml vin alb, sare, piper, busuioc
Salată cu ton și ouă fierte, rămase de la Paște. Cum se prepară
Peştele se scoate din conservă şi se lasă la scurs într-o strecurătoare. Salata verde se spală. Ceapa, castravetele şi ardeii se spală şi se taie rondele.
Vedeți și: Oua fierte pane. Rețeta unui aperitiv delicios, făcut din ouăle rămase de la Paște
Pentru sos, se amestecă oţetul cu uleiul și vinul până se obține o pastă omogenă. Se condimentează apoi după gust cu sare, piper și busuioc. Ouăle fierte se curăţă şi se taie în sferturi.
Ar putea să vă placă și: Salată de spanac cu căpșuni și brânză de capră. O rețetă originală și ușoară, bună pentru masa de Paște
Într-un bol se pun mai întâi frunzele de salată verde, apoi ceapa, ardeiul gras şi castravetele. Se stropește totul cu sosul pregătit şi se amestecă uşor. Se adaugă peştele, ouăle, măslinele şi brânză. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News