Căpșunile cu spanac sunt un amestec perfect de arome. Această salată merită, cu adevărat, încercată. Este o rețetă pe care o recomandăm în mod deosebit celor care nu au încercat niciodată spanacul crud: atât aroma, cât și textura acestei salate vă vor surprinde mult. Brânza de capră oferă salatei un gust cu totul special. Dacă nu vă place brânza de capră, o puteți înlocui cu orice altă brânză, de exemplu feta sau mozzarella.
Ingredientele necesare pentru Salată de spanac cu căpșuni și brânză de capră:
spanac,
căpșuni,
brânză de capră,
nuci,
ulei de măsline,
oțet
Cum se prepară salată de spanac cu căpșuni și brânză de capră
Spălați spanacul și tăiați-l ca pe salata verde. Apoi lăsați-l să se scurgă bine. Între timp pregătiți căpșunile, pe care le spălați, curățați de codiți și le tăiați în rondele mici.
Ați putea încerca și: Brioșe delicioase fără făină. O rețetă ușoară și ultra-rapidă, cu doar 80 de calorii
Acum luați brânza de capră și tăiați-o în felii mici, pe care apoi le amestecați cu spanacul și căpșunile. Acum e momentul să adăugați nucile mărunțite.
Ar putea să vă placă și: Cozonac pufos și delicios, fără frământare. Rețeta salvatoare pentru gospodinele în criză de timp
La final, stropiți salata cu un strop de ulei de măsline și un strop de oțet. Salata dvs. este gata să fie servită pe masă. Poftă bună.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News