Ingrediente:
3 morcovi
2 cartofi
1/2 cană de mazăre, fierte
3 linguri de ceapă, tocate mărunt
1/2 căni de maioneză
2 linguri de patrunjel, tocat marunt
după gust de sare și piper
Încearcă și Cartofi „bravas” cu usturoi. Rețeta rapidă a unui deliciu divin
Salată rusească
Pe un tocător tăiați morcovii și cartofii în cuburi mici.
Într-o oală cu apă la foc mediu, fierbeți morcovii timp de 10 min, scurgeți, răciți și puneți deoparte.
Într-o oală cu apă la foc mediu, fierbeți cartofii timp de 20 de minute, scurgeți, răciți și puneți deoparte.
Într-un castron amestecati legumele fierte, ceapa, maioneza, patrunjelul și condimentați.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News