"Schema românească" prin care faci bani în Spania, dacă ești tânăr și nu ai job. Clip cu milioane de vizualizări pe TikTok - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Clipul are peste 2 milioane de vizualizări (Foto: TikTok)
Clipul are peste 2 milioane de vizualizări (Foto: TikTok)

Un influencer arată trucul românesc prin care se pot câștiga ceva bănuți în Spania. Inițiativă de-a dreptul originală va face fericiți mulți șoferi.

Truco Rumano (@trucorumanooficial), un creator de conținut român care trăiește în Spania, a postat un videoclip pe contul său de TikTok în care împărtășește o metodă prin care cei tineri pot câștiga ceva bani de buzunar.

"Truc românesc, băieți, nu aveți bani și nu aveți un loc de muncă? Atunci găsiți-vă un degresant și căutați o mașină care are jantele foarte murdare”, își începe recomandarea tiktokerul.

Odată ce a găsit o astfel de mașină, creatorul de conținut, echipat cu o cârpă și o sticlă de degresant, a procedat să curețe una dintre jantele din față: "Te duci aici și cureți doar o jantă”.

După ce a curățat janta perfect, influencerul a indicat că urmează cel mai important pas, și anume să-ți notezi numărul de telefon pe o hârtie, pe care trebuie să o lași pe parbriz, și să scrii: „Dacă vrei să-ți curăț celelalte trei jante, sună-mă”.

"O lași curățată perfect și când proprietarul va vedea că una dintre jante arată așa, te va suna pentru a-i le curăța și pe celelalte. Truc românesc”, a concluzionat creatorul de conținut în videoclipul său, care deja a acumulat peste 76.000 de aprecieri și 2 milioane de vizualizări.

Această idee simplă, dar ingenioasă, a atras atenția multor oameni. In timp ce unii consideră că e o metodă neconvențională de a atrage clienți și a-și găsi un loc de muncă, alții spun că această activitate poate fi chiar periculoasă. Alții lasă comentarii amuzante.

"Bună ideea. L-aș curăța pe cel de pe partea șoferului, astfel încât atunci când vine să deschidă ușa să poată vedea că este curat."

"Trucul românesc e ca în același timp să verifici dacă există șurub de siguranță pentru a curăța toată roata"

"Și apoi te dă în judecată pentru că ai făcut-o fără voie"

"Trucul spaniol este ca apoi să aștepți cuminte să ii sunat"

"Șmecheria românească e bună pentru cei fără un loc de muncă în altă țară și vor să lucreze cinstit"

"Trucul 'te vede poliția și cum nu știu ce faci te arestează' "

VIDEO

@trucorumanooficial #españa???????? #parati @????????Juan Carlos Laboncler ???????? ♬ sonido original - Truco Rumano Oficial

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel