Scones cu mălai, pâinici rapide. Ingredientul secret care le dă gustul special

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Scones cu mălai, pâinici rapide. Ingredientul secret care le dă gustul special
Scones cu mălai, pâinici rapide. Ingredientul secret care le dă gustul special

Scones cu mălai sunt pâinici rapide cu un gust special datorită adaosului de făină de porumb din ele.

Scones cu mălai, pâinici rapide - Ingrediente

 

Citește și Tort brazilian cu spumă de lămâie, fără coacere. Un desert absolut genial, gata în câteva minute

200 gr făină albă
130 gr făină de porumb
100 gr unt
100 ml lapte
100 gr gorgonzola
2 ouă
1 linguriță praf de copt

 

Scones cu mălai, pâinici rapide - Mod de preparare

 

În laptele încălzit se topește untul și gorgonzola, se lasă la răcit și se toarnă peste ouăle bătute.

Amestecă cele două și făina, adaugă praful de copt.

Obținem un aluat, îl întindem și îl tăiem cu un cuțit la minimum 2 cm ca niște biscuiți. 

Dacă vrem, ungem cu un alt ou bătut pâinicile și le coacem în cuptorul fierbinte până devin ușor aurii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel