Sfârșit tragic pentru un român din Italia. Tânărul a fost găsit fără viață în casa unei rude

Cristina Iacob |
Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Sfârșit tragic pentru un român din Italia. Tânărul a fost găsit fără viață în casa unei rude.

Un tânăr de 23 de ani a fost găsit decedat într-o locuință din Parabita, provincia Lecce, în dimineața zilei de 23 august. Parchetul din Lecce a inițiat o anchetă pentru instigare la sinucidere și a ordonat efectuarea unei autopsii pentru a determina cauzele exacte ale morții. 

Tânărul, de origine română și domiciliat în Sannicola, se afla la o rudă în Parabita în perioada respectivă. Cadavrul său a fost descoperit în jurul orei 6 dimineața. Deși nu au fost identificate semne de violență pe corpul victimei, anchetatorii iau în considerare mai multe scenarii. Printre ipotezele examinate se numără posibilitatea unui deces cauzat de consumul de droguri sau implicarea în instigare la sinucidere.

Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile păstrează confidențialitatea detaliilor. Descoperirea a șocat comunitatea locală, care se pregătea pentru „Noaptea Apropierii”, un eveniment muzical programat să aibă loc în acea seară. În urma tragediei, evenimentul a fost anulat în semn de doliu. Rezultatele autopsiei sunt așteptate cu interes pentru a clarifica circumstanțele în care a survenit decesul.

Citește și: Șoferul care a ucis-o pe Laura, românca din Italia, avea o alcoolemie de șase ori mai mare decât limita legală

Chiar ieri, un bărbat român în vârstă de 50 de ani a fost găsit fără viață în apropierea portului Scoglitti. Cadavrul acestuia a fost descoperit întins pe o parte, sprijinit de un perete, nu departe de far. Bărbatul, cunoscut ca fiind fără adăpost în zonă, nu prezenta semne de violență sau luptă.

Poliția suspectează că moartea ar putea fi din cauze naturale și se află la fața locului pentru investigații suplimentare. Medicul legist, numit de magistratul de gardă, urmează să stabilească cu exactitate cauzele decesului în urma inspecției care va avea loc în cursul zilei de astăzi. 

Un alt incident asemănător a avut loc săptămâna trecută în Italia. Un bărbat de origine română în vârstă de 53 de ani a fost găsit fără viață în San Donato di Ninea, o mică localitate din sudul Italiei.  Tragedia a fost descoperită de câțiva trecători care au observat corpul neînsuflețit al bărbatului întins pe pământ și au alertat imediat autoritățile, conform presei străine.

Primii care au ajuns la fața locului au fost câțiva voluntari din zonă, implicați în activități de salvare. Aceștia au încercat manevre de resuscitare în speranța că ar putea să-i salveze viața bărbatului.

Cu toate acestea, toate eforturile lor s-au dovedit a fi în zadar. În scurt timp, a fost solicitată și intervenția unei echipe de salvare aeriană, care a sosit cu un elicopter. Medicii de la bord au continuat procedurile de resuscitare, dar, din păcate, și această încercare a fost fără succes. Bărbatul a fost declarat decedat la fața locului.

------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel