Simion și apartamentele la 35 000 euro: "Dacă nu respect promisiunea, îmi dau demisia în 6 luni"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

George Simion revine cu un nou mesaj în urma promisiunii făcute de a acorda apartamente la prețul de 35 000 euro, dacă va fi votat președinte al României. 

În ciuda numeroaselor critici și chiar glume pe seama promisiunii conform cărora George Simion va oferi românilor apartamente la 35 000 euro, acesta spune că își menține promisiunea. El chiar plusează și spune că în șase luni își va da demisia dacă nu se va ține de promisiune 

"E pentru prima oară în ultimii zeci de ani când un candidat îşi asumă un mandat imperativ, nu cum spune legea, mandat reprezentativ. Adică îmi asum prin semnătură directă, mă oblig în faţa alegătorilor să respect termenele şi condiţiile oferite în promisiunea electorală pe care o fac: apartamente la preţuri de producător. Dacă nu respect termenele şi condiţiile din acest program, îmi dau demisia în şase luni, conform contractului care este valabil din punct de vedere juridic.

Preşedintele George Simion vrea ca fiecare român să fie proprietar. Totodată, George Simion vrea ca o pondere cât mai mare din sectorul bancar să fie de stat (...). Practic, ca să înţeleagă orice român, la un credit actual, la o rată de 4.000 de lei, vor trebui să plătească numai 2.200 de lei. Le reducem în jur de 30-35%, dobânda actuală. Noi vrem să investim în piaţa forţei de muncă locală, vrem să investim în materiale de construcţii, din care marea majoritatea sunt cumpărate din România. De fapt, cel mai mare avantaj al acestui program de construcţii de locuinţe este faptul că banii rămân în ţară şi repornim economia românească", a susţinut liderul AUR.

Totuși în mediul din online a devenit o adevărată modă de a face haz de promisiunile lui George Simion. 

Simion nu vrea ajutor militar către Ucraina

George Simion spune că nu este în favoarea acordării sprijinului militar pentru Ucraina. 

"Ne opunem oricărui sprijin militar către orice altă ţară şi către război. Voi fi un preşedinte al păcii şi, faţă de ostaşul care serveşte ţara, nu ştiu care ţară, probabil ţara altora, faţă de un secretar general adjunct al NATO, eu o să militez pentru pace. România a fost cândva un promotor al păcii la nivel internaţional şi îmi doresc să redevenim un mijlocitor şi un negociator al păcii. Şi în conflictul din Ucraina, în cazul agresiunii militare ruseşti din Ucraina, şi în Orientul Mijlociu. Cum văd rezolvarea conflictului? Prin conducători care iubesc pacea, cum este preşedintele Donald Trump, în Statele Unite", a mai spus Simion. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel