Situația pacienților spitalizați după explozia din Botoșani. Numărul de victime identificate a ajuns la 15

Cristina Iacob |
Data publicării:

După explozia tragică care a avut loc la un centru comercial din municipiul Botoșani, situația pacienților este în continuare monitorizată îndeaproape. La data de 10 iunie 2024, numărul de victime identificate a ajuns la 15.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași, cei 3 pacienți sunt în diferite stadii de evoluție. Doi dintre aceștia prezintă o stare stabilă, cu progrese favorabile, în timp ce al treilea pacient a fost reintubat din cauza unei agravări a stării de sănătate și rămâne într-o situație instabilă.

La Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca), cei 2 pacienți internați continuă să fie intubați, starea lor fiind încă gravă, deoarece căile respiratorii au fost afectate în urma incidentului.

În ceea ce privește cei 2 pacienți de la Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani, aceștia au înregistrat o stare generală bună, iar evoluția lor este în continuare favorabilă, ceea ce reprezintă o veste încurajatoare în contextul tragic.

De asemenea, 8 pacienți au fost externați din Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani, semn că aceștia au înregistrat o recuperare suficient de bună pentru a putea continua tratamentul sau recuperarea în afara spitalului.

Reamintim că vineri - 7 iunie 2024, o explozie devastatoare, urmată de un incendiu de proporții, a avut loc la magazinul Dedeman din Botoșani. Incidentul, care a provocat panică și haos, a dus la activarea Planului Roșu de intervenție și la mobilizarea rapidă a forțelor de intervenție. Citește mai mult AICI

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel