Șofer de Uber, ucis de client lângă București. S-a aflat motivul 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Șoferul Uber, Taxat cu Peste 3.000 de Lire Sterline pentru O Staționare de Trei Minute la Aeroportul Manchester / Foto: Unsplash
Șoferul Uber, Taxat cu Peste 3.000 de Lire Sterline pentru O Staționare de Trei Minute la Aeroportul Manchester / Foto: Unsplash

Un șofer de Uber și-a pierdut viața, după o altercație verbală cu un client. 

Un tânăr de 21 de ani din județul Prahova și-a recunoscut faptele într-un caz șocant de crimă, după ce a ucis un șofer de Uber cu 22 de lovituri de cuțit. Surse judiciare au declarat  că incidentul a avut loc în urma unei dispute între atacator și șofer. Cei doi s-ar fi certat pe parcursul cursei, pe fondul schimbării traseului și al unui dezacord cu privire la costul călătoriei, conform declarațiilor concubinei agresorului.

Crima a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, când șoferul de Uber a fost înjunghiat de clientul său, care ulterior i-a abandonat corpul într-o zonă împădurită din apropierea localității Snagov, județul Ilfov.

După atac, tânărul de 21 de ani a luat mașina victimei și a condus-o până în localitatea Brazi, județul Prahova, unde a incendiat-o pentru a șterge urmele crimei.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a precizat că, în urma probatoriului administrat, suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat, tâlhărie calificată, conducere fără permis și distrugere prin incendiere.

Ucigașul a vrut să schimbe traseul, dar nu a vrut să plătească suplimentar

 

Din primele cercetări efectuate de autorități, s-a stabilit că tânărul și șoferul s-au deplasat împreună pe raza județului Ilfov, moment în care între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan. În urma disputei, pasagerul a recurs la violență extremă, înjunghiindu-l pe șofer de 22 de ori. Ulterior, după ce și-a abandonat victima în pădure, a preluat controlul mașinii și s-a îndreptat către localitatea Brazi, unde a incendiat autoturismul pentru a scăpa de probele incriminatoare.

Victima, un bărbat în vârstă de 31 de ani, lucra ca șofer pentru Uber și a fost descoperită de autorități în dimineața următoare, într-o zonă împădurită din apropierea localității Snagov. Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde medicii legiști urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale din județele Prahova și Ilfov.

Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile continuă să adune probe și să stabilească toate circumstanțele care au dus la această tragedie.

Tânărul de 21 de ani urmează să fie prezentat instanței, unde se va decide ce măsuri preventive vor fi luate împotriva sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel